Barack Obama, declarații de dragoste pentru soție: „A rămas lângă mine și după ce nu am mai fost președinte”

obama_michele.jpg

Barack Obama și Michelle Obama

Barack Obama este cu siguranță un soț devotat iar căsnicia cu Michelle e mai solidă mai oricând. Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii a mărturisit că s-a bucurat când a văzut că femeia pe care a ales s-o ia de nevastă nu a plecat de lângă el nici după ce a părăsit Casa Albă.

Acesta a declarat, într-un mod ironic, că s-a gândit la faptul că soția sa stătea alături de el din obligații alături de el când era președinte, deoarece era nevoită să-și respecte responsabilitățile impuse de titlul de Prima Doamnă. Michelle a dovedit că îl iubește necondiționat și că, în pofida gândurilor și a ideilor soțului ei, ea nu avut niciun moment de dezechilibru emoțional și l-a iubit continuu.

„Vreau, de asemenea, să-i mulţumesc lui Michelle Obama pentru că a rămas cu mine şi după ce nu am mai fost preşedinte. Îmi iubesc soţia şi sunt recunoscător. Cred că America a avut mare noroc să o aibă pe ea în poziţia de Prima Doamnă. Credeam că se simţea obligată faţă de ţară ca să rămână lângă, însă nu a plecat nici după ce s-au încheiat îndatoririle ei oficiale”, a spus Obama, conform Antena Stars.

obamas.jpg

Barack Obama, Michelle Obama și fiicele Malia și Sasha
Foto: Arhivă personală

Cei doi soți au împreună două fete pe care le iubesc fără măsură și cu care se prezintă la majoritatea evenimentelor importante. Fiica cea mare, Malia Obama, este într-o relație cu un tânăr din Britania, numit Rory, și au fost surprinși în timp ce se îmrățișau și se sărutau.

Loading...

Citește și