BAFTA 2021: Filmul ”Ma Reiney"s Black Bottom” a câștigat două trofee în prima seară

bafta-2021-ma-reineys-black-bottom.jpg

BAFTA 2021: Ma Reineys Black Bottom a câștigat două premii în prima seară
foto: Netflix
Citeste tot despre: 

Filmul ”Ma Reiney"s Black Bottom” a câștigat două trofee în prima seară a decernării Premiilor BAFTA 2021, care pentru prima oară sunt decernate pe o perioadă de două zile. Sâmbătă (10 aprilie) au fost înmânate trofeele pentru categorii tehnice, în timp ce premiile importante for fi decernate duminică (11 aprilie)

Ambele părți ale ceremoniei de decernare a premiilor BAFTA 2021 se țin la Royal Albert Hall, în Londra, dar câștigătorii intră prin videocall în direct. Pe lângă pelicula ”Ma Rainey's Black Bottom”, cu Viola Davis și Chadwick Boseman, filmele ”Rocks”, ”Tenet” și ”Mank” au mai primit trofee sâmbătă, conform bbc.com.

BAFTA 2021: Lista filmelor câștigătoare la categoriile tehnice

  • Distribuție - Rocks
  • Costume - Ma Rainey's Black Bottom
  • Make-up - Ma Rainey's Black Bottom
  • Design de scenă - Mank
  • Sunet - Sound of Metal
  • Efecte speciale - Tenet
  • Scurt metraj britanic - The Present
  • Scurt metraj de animație britanic - The Owl and the Pussycat

Lista completă a nominalizaților la premiile BAFTA 2021

Noel Clarke, actor cunoscut pentru Kidulthood și Doctor Who, a primit premiul pentru contribuție la cinematografia britanică. El a dedicat trofeul tinerilor și tinerelor de culoare care ”nu cred că asta li se poate întâmpla și lor”.

”Colectiv”, nominalizat la ”Cel mai bun documentar”

Duminică seara vor fi înmânate premiile pentru film, actorie, regie și scenariu, într-o ceremonie care va începe la ora 9 (ora 11, ora României). Prezentatorii vor fi prezenți la Royal Albert Hall,dar și la o locație din Los Angeles, pentru a anunța câștigătorii, care vor intra în direct prin videocall. Pelicula ”Colectiv” este nominalizată la ”Cel mai bun documentar”,. Prințul William ar fi trebuit să fie și el prezent la gala, dar a anulat după ce bunicul lui, Prințul Philip,a murit vineri. 

Anul acesta, din cauza pandemiei, Premiile BAFTA au fost amânate cu două luni și au loc cu doar două săptămâni înaintea Premiilor Oscar. Ceremonia acestora din urmă va avea loc pe 25 aprilie, în Los Angeles și Londra, iar nominalizații for fi de față, spre deosebire de alte gale ținute până acum. 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1