A avut sau nu a avut Angelina Jolie alte flirturi după despărțirea de Brad Pitt?

angelina jolie

Angelina Jolie are alte priorități
Angelina Jolie a lămurit lucrurile
Foto: Instagram

A avut sau nu a avut Angelina Jolie alte flirturi după despărțirea de Brad Pitt, s-a interesat revista ” US Weekly”. Diva este despărțită de Brad Pitt din 2016.

A avut sau nu a avut Angelina Jolie (45 de ani) alte flirturi după despărțirea de Brad Pitt (56 de ani)? Cei doi au trăit împreună timp de 12 ani, dintre care ultimii doi au fost căsătoriți. După despărțirea lor, diva nu mai are încredere cu ușurință în bărbați. Angelina și Brad au format, între 2005 și 2016, unul dintre cele mai strălucitoare cupluri de la Hollywood. După ce s-au despărțit, nici unul dintre ei nu și-a refăcut viața. Asta deși Brad a mai fost văzut cu alte femei și chiar cu fosta sa soție, Jennifer Aniston.

Angelina Jolie, dezvăluiri șocante despre căsnicia cu Brad Pitt: «Abia după 4 ani de la divorț mi-am revenit!»

Cum arată fata Angelinei Jolie, după ce ar fi început un tratament de schimbare de sex! Imagini noi cu Shiloh

O apropiată a actriței a făcut dezvăluiri

În noiembrie, anul trecut, la numai câteva luni de la oficializarea divorțului dintre Angelina Jolie și Brad Pitt, o prietenă apropiată a actriței a făcut dezvăluiri privitoare la viața ei sentimentală. ”A avut câteva întâlniri. Nu exclude ideea de avea din nou întâlniri, dar nu este prioritatea ei principală. Ea se concentrează asupra copiilor săi, a activității profesionale și pentru a finaliza divorțul”, a spus aceasta. Într-un interviu acordat revistei ” Bazaar”, Angelina a făcut de asemenea mărturisiri despre viața ei de după despărțirea de Brad Pitt: ”Partea din noi care e libertină, sălbatică, deschisă, curioasă poate să se închidă pe viață. Copiii mei mă cunosc cu adevărat. Ei m-au ajutat să mă regăsesc.” A avut sau nu a avut Angelina Jolie alte flirturi după despărțirea de Brad Pitt a vrut să știe presa și s-a lămurit că nu e interesată de așa ceva deocamdată.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1