Au fost loviţi de blestemul Superman. Actorii care au avut de suferit după ce au primit faimosul rol

24_foto-1-3-col-profimedia-0320464825.jpg

Christopher Reeve a rămas paralizat la 43 de ani şi a murit la doar 52 de ani

Au murit, s-au îmbolnăvit grav sau au avut o viaţă amară! Actorii care au jucat în filmele care l-au avut ca protagonist pe supereroul Superman au fost urmăriţi de blestem. Ultimul ghinionist e Dean Cain.

A fost înregistrat un lanţ de nenorociri legate de Superman! Dean Cain, de 52 de ani,  cunoscut pentru interpretarea supereroului în popularul serial TV american “Lois şi Clark”, a apelat la o terapie revoluţionară ca să scape de durerile de infern pe care le avea la un genunchi. El a plătit 10.000 de dolari pe o injecţie, în acest scop.

Dean, care l-a întruchipat pe Superman între anii 1993 şi 1997, în serialul “Lois şi Clark”, a reuşit astfel să scape de o suferinţă înfiorătoare. Medicii de la Beverly Hills Rejuvenation Center i-au injectat celule stem recoltate din burice de bebeluşi în zona afectată. Terapia cu celule stem recoltate din cordonul ombilical al bebeluşilor născuţi la termen este un tratament minim invaziv capabil să combată inflamaţiile. Se foloseşte pentru tratarea durerilor cronice, a artritei, a sclerozei multiple, a bolilor autoimune şi în boli ale sistemului nervos.

Cain, cu o avere de 6 milioane $, a avut numai ghinioane şi în dragoste. Nu a fost niciodată însurat. A fost cuplat cu actriţa Brooke Shields şi cu Mindy McCready şi are un fiu, Christopher, de 18 ani, din relaţia cu Iepuraşul Playboy Samantha Torres.

Se spune că blestemul provine de la creatorii personajului Superman, Jerry Siegel şi Joe Shuster. Ei ar fi aruncat blestemul, fiindcă au fost plătiţi cu numai 130 de dolari, mult sub cât meritau, de o revistă cu benzi desenate, pentru ideea lor. Iată actorii care au fost cel mai grav loviţi de acest blestem.

Christopher Reeve, care a obţinut cel mai mare succes în filmele cu Superman, în 1978, 1980, 1983 şi 1987, a murit la numai 52 de ani, în 2004. În 1995, el a rămas paralizat în urma unui accident de călărie, la 43 de ani. George Reeves, care jucat  în serialul “Aventurile lui Superman”, din anii 1950, a murit în 1959, din cauza unei plăgi prin împuşcare, la doar 45 de ani. S-a stabilit că s-a sinucis, însă bârfele vorbesc despre crimă. Lee Quigley, care l-a jucat pe Superman bebeluş, în 1978, a murit la vârsta de 14 ani, în 1991, în urma unei intoxicaţii. Margot Kidder, actriţa care a jucat-o pe partenera supereroului, tot în 1978, a suferit la scurt timp un accident rutier grav. Ea a murit în 2018, la 69 de ani, de la o suupradoză de droguri şi alcool. 

Loading...