Atenție! Madonna ne arată noul poponeț la vârsta de 61 de ani, dar unii cred că ar fi fals

madonna_tarament_cartilaj.jpg

Madonna, de 61 de ani, a postat o fotografie pe contul ei de Instagram care i-a lăsat cu gura căscată pe admiratori
Madonna, de 61 de ani, a postat o fotografie pe contul ei de Instagram care i-a lăsat cu gura căscată pe admiratori
foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Madonna își șochează fanii: recent a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu fundul ei. Diva de 61 de ani, a postat fotografiile și a adăugat un comentariu anunțându-i pe fani că a început tratamentul de regenerare a cartilajului de la genunchi și șold, care i-a provocat atâtea probleme. Înainte de izbucnirea epidemiei, Madonna a fost nevoită să își anuleze spectacole în Europa. Gurile rele spun că fundul bombat e rezultatul unei intervenții plastice.

Madonna a postat o fotografie sexy pe contul ei de Instagram care a provocat un val de controverse. Bloggerul Perez Hilton a comentat trist: ”Madonna de ce a trebuit să îți strici fundul sexy cu implanturi?”. Zvonurile privind ”umflarea” fundului Madonnei au apărut încă din 2018, când diva a avut un spactacol în New York. Ea nu a recunoscut niciodată că ar fi apelat la chirurgia plastică pentru a se menține tânără. Singurele comentarii legate de frumosețea ei au fost legate de tratamentele naturiste la care a apelat. ”Am început tratamentele regenerative pentru a-mi repara cartilajul afectat de la genunchi și șold. Cu acest prilej îmi vor regenera inclusiv țesuturile de pe organe și pielea”, a scris ea, adăugând că are dureri îngrozitoare de opt luni.

madonna_fund.jpg

Toată lumea a observat că fesele divei care are o avere de 800 de milioane de dolari s-au mărit în timpul carantinei
Toată lumea a observat că fesele divei care are o avere de 800 de milioane de dolari s-au mărit în timpul carantinei
foto: Instagram

S-a filmat în timp ce se plimba cu mașina după ce s-a imunizat la COVID-19

Madonna s-a filmat în timp ce respira aer curat, la o plimbare cu mașina pe străzile pustii din New York, în urmă cu doar zece zile. Ea a explicat că este relaxată pentru că din punctul ei de vedere carantina a luat sfârșit. Și-a făcut testul pentru COVID-19 și a aflat că are anticorpii necesari pentru a lupta cu boala. ”Mi-am făcut testul zilele trecute și am descoperit că am anticorpii. Așa că mâine o să scot mașina și merg la plimbare prin oraș. O să las fereastra jos și o să respir aerul plin de COVID-19”, a declarat Madonna pe contul ei de Instagram.

Citește și:

Madonna, iubit mai tinerel decât cel al fiicei ei? Au ieșit împreună toți 4!

VIDEO Madonna și-a șocat admiratorii cu noua apariție! Și-a pus implanturi în posterior?

Petrecere de pomină în timpul carantinei impuse de epidemie

Diva de 61 de ani l-a sărbătorit acum câteva zile pe Ahlamalik Williams la vila ei din Hamptons, New York. De la petrecere au lipsit Rocco, de 19 ani, care stă în izolare la tatăl lui Guy Ritchie, în Londra, Marea Britanie, și Lourdes, care ar sta în izolare cu iubitul la vila mamei ei din Los Angeles. Cei doi porumbei au ciocnit un pahar cu vin și, conform The Sun, Ahlamalik a primit în dar un ceas de aproximativ 100.000 de dolari de la Madonna. Diva a locuit timp de trei ani în Lisabona, Portugalia și a revenit în SUA la începutul anului trecut după ce fiul ei adoptat din Malawi, David Banda (14 ani) a înțeles că fotbalul european nu e atât de important pentru el. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1