Așchia nu sare departe de trunchi! Cât de frumoși sunt copiii lui Megan Fox și Brian Green

megan_fox_si_sotul.jpg

megan fox si sotul
Megan Fox și Brian sunt căsătoriți din anul 2010
Foto profimedia

Pandemia de coronavirus face ravagii în întreaga lume, peste 1,3 milioane de oameni fiind infectați cu noul virus. Sute de mii de persoane au decis să se autoizoleze la domiciliu pentru a preveni răspândirea bolii, iar proiectele multor vedete de la Hollywood au fost suspendate din cauza epidemiei. Actorii au avut de suferit, filmările pentru pelicule fiind amânate pe termen nedeterminat. Cei mai inventivi dintre ei au găsit totuși modalități de a profita de timpul liber și de a se menține optimiști. Acesta este și cazul frumoasei actrițe Megan Fox, care a fost surprinsă pe străzile din Los Angeles alături de familie.

Pandemia COVID-19 i-a speriat pe cei mai mulți dintre oameni, care au decis să respecte cu strictețe regulile impuse de autorități. În Statele Unite ale Americii situația nu este una deloc roz, peste 200.000 de persoane fiind infectate cu noul virus, însă unii continuă să se încumete să părăsească locuințele pentru a desfășura diferite activități. 

familie-megan-fox.jpg

familie
Megan Fox a ieșit la plimbare cu cei trei copii și soțul său
Foto profimedia

Megan Fox și soțul ei, Brian Austin Green nu au mai suportat autoizolarea și au decis să iasă din casă pentru a mâna în oraș și a se plimba puțin. Escapada lor a fost surpinsă de către fotoreporterii de peste Ocean. Alături de cei doi soți se aflau și copiii lor, Ransom, Noah și Journey. Judecând după fotografii, Megan nu se îngrijorează prea mult în ceea ce privește epidemia, iar toți membrii familiei păreau extrem de relaxați. Copiii s-au bucurat de razele soarelui și au alergat, în timp ce Megan și Brian au mâncat cu pofta din produsele achiziționate de la un restaurant din zonă. Micuții seamnănă izbitor cu cele două vedete, semn că așchia nu sare departe de trup, iar carisma este o trăsătură de familie! 

Loading...
 
 

Citește și

  • Actriţa Megan Fox (32 de ani) este acuzată că e o mamă vitregă foarte rea. Ea nu îl lasă pe soţul său, Brian Austin Green (45 de ani), să-l vadă pe fiul lui de dinainte de căsătorie.

  • Megan Fox nu a fost celebră dintotdeauna. Actrița a fost nevoită să facă anumite lucruri de care nu este întocmai mândră, dar asta nu a împiedicat-o să devină cine este astăzi. Toate aceste lucruri s-au întâmplat cu mult timp înainte să devină un star internațional.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1