Aşa s-au făcut de râs divele în anul 2018

24-star-foto1-4col-220-lawrecnce-profimedia-0364458723.jpg

Jennifer Lawrence, 28 de ani, ne-a arătat un sfârc la premiera filmului Red Sparrow

Când nu ai nimic de spus, ridică fusta mai sus! Na, că am făcut şi versuri. Dar cam asta s-a întâmplat cu divele la evenimentele mondene la care au fost invitate doar pentru a face act de prezenţă. Jennifer Lawrence (28 de ani) şi-a scos un sfârc din decolteu pentru a atrage atenţia, iar altele şi-au dezgolit pulpele până la nivelul chiloţilor. Iată cele mai mari gafe vestimentare din 2018.

Până recent, eram obişnuiţi ca „ilustrele necunoscute” din showbizul internaţional să apeleze la artificii care frizează vulgaritatea atunci când defilau pe covorul roşu. Iată că acum şi numele grele au ajuns să-şi etaleze zonele intime pentru a atrage atenţia.

24-star-foto2-90-100-gaga-profimedia-0388606300.jpg

Lady Gaga (32 de ani) nu a purtat chiloţi la premiera filmului „A star is born”, din Londra

 

Fotomodelul internaţional Gigi Hadid, care are 23 de ani, şi-a arătat chiloţeii minusculi la cea de a şasea ediţie a Premiilor Media de Modă, organizate la Park Hyatt, din New York, SUA. Practic acesta a fost cel mai incitant moment din cadrul evenimentului care a avut loc la 6 septembrie.

24-star-foto3-90-100-hadid-profimedia-0385619668.jpg

Gigi Hadid (23 de ani) şi-a arătat chiloţii la gala Premiilor Media de Modă din New York

 

Gigi Hadid care are o avere de 39 de milioane de dolari, a „agăţat” după acest eveniment un contract bănos cu o casă de modă care lucra deja cu Cara Delevingne (26 de ani). Jennifer Lawrence (28 de ani) a avut grijă să fie prima în fruntea listei divelor care îşi arată zonele intime. Ea a profitat de premiera filmului „Red Sparrow”, de la New York, din 26 februarie pentru a-şi lăsa unul din sâni în afara decolteului. Judecând după încasările din vânzarea de bilete, sânul buclucaş i-a purtat noroc pentru că Red Sparrow a produs 151,6 milioane $ şi i-a rotunjit averea  la 130 de milioane $.

Kim Kardashian (38 de ani) a făcut avere pozând goală atât pentru soţul ei Kanye West cât şi pentru diferite publicaţii. A ajuns să aibă în conturi peste 350 de milioane de dolari şi are grijă ca, la fiecare ieşire în public, presa să aibă ce scrie.

24-star-foto4-90-100-profimedia-0383018439.jpg

Kim Kardashian (38 de ani) susţine că e păcat să nu-ţi arăţi lenjeria intimă dacă e verde fosforescentă

Acum câteva săptămâni Kim Kardashian a ieşit la hotelul The Setai din Miami cu prietena ei Larsa Pipen şi la ieşirea din local a salutat fotografii cu o privelişte sexy: chiloţeii ei verde-fosforescent. După ce a filmat goală în cada de baie făcând sex cu Bradley Cooper în filmul “A Star is Born”, Lady Gaga (32 de ani) a avut grijă să apară fără chiloţi la premiera filmului din Londra. Ea a ieşit în oraş cu viitorul ei soţ Christian Carino, 49 de ani, şi şi-a dezgolit părţile intime spre deliciul fotografilor. Gaga are o avere de 300 de milioane de dolari şi ori de câte ori se dezbracă la pielea goală le aminteşte fanilor că... este o pudică şi o ruşinoasă “sub acoperire”.
Loading...