Aşa arată tatuajele ciudate ale vedetelor

Megan Fox

Megan Fox
Actriţa sexy Megan Fox este una dintre vedetele cu tatuaje bizare
Foto: Hepta

Moda tatuajelor a ajuns şi în lumea starurilor! Vedetele care au pe piele cele mai ciudate tatuaje sunt Ben Affleck, Lady Gaga, Angelina Jolie, Miley Cyrus şi Megan Fox.

Actorul Ben Affleck, de 45 de ani, a fost surprins nu demult cu ditamai tatuajul de prost gust pe tot spatele. Starul din filmul “Batman v Superman” a susţinut, sus şi tare, în urmă cu doi ani, că este un desen fals, însă recent s-a dat de gol că are pe spate tatuată, cu adevărat,  Pasărea Phoenix.

ben_hepta_3467612.jpg

Ben Affleck
Ben are pas[rea Phoenix pe spate
Foto: Hepta
Imensul  tatuaj nu îi este pe plac soţiei sale, Jennifer Garner (45 de ani), pe care încearcă în zadar s-o recucerească. Affleck a mers împreună cu aceasta şi cei trei copii ai lor, Violet, de 12 ani, Seraphina, de 9 ani şi Samuel, de 6 ani, pentru a sărbători Paşetle în Hawaii. Însă se pare că lucrurile nu merg aşa cum şi-a dorit. Garner nu-l mai vrea nici cu tatuaj, nici fără tatuaj. S-a săturat de el, fiindcă a înşelat-o şi pentru că nu se poate lăsa de alcool.

Lady Gaga are 19 tatuaje

Pe numele adevărat Stefani Germanotta, Lady Gaga (32 de ani), actuala regină a muzicii pop, este o mare iubitoare a tatuajelor. Ea nu ezită să se pozeze astfel încât să i se vadă cele 19 tatuaje ale sale. Curios este că toate tatuajele ei sunt dispuse doar pe partea stângă a corpului.

lady_gaga_hepta_3320245.jpg

Lady Gaga
Lady Gaga are tatuaje numai pe partea stângă
Foto: Hepta
Asta pentru a respecta promisiunea pe care a făcut-o tatălui său, de a se tatua doar pe stângă și a-şi păstra partea dreaptă complet curată. Diva şi-a făcut primul tatuaj, un tradafir pe partea de jos a spatelui, deasupra fesei, pe când avea numai 17 ani. Fiind minoră, nu ar fi avut voie să se tatueze, însă ea a făcut rost de un act de identitate fals și şi-a desenat pe piele ce şi-a dorit.

Angelina Jolie se mândreşte cu 20 de tatuaje

Când apare în misiunile ei în calitate de trimis special pentru Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi (UNHCR), actriţa Angelina Jolie (42 de ani) se afişează în costumaţii serioase. Nu ţi-ai putea imagina că sacourile sobre ascund 20 de tatuaje. La evenimentele mondene, diva, care a ajuns piele şi os, nu ezită însă să şocheze întreaga planetă cu spatele plin de inscripţii ciudate.

angelina_hepta_3405087.jpg

Angelina Jolie
Angelina are spatele plin de tatuaje
Foto: Hepta
Actriţa şi-a scris pe spate un citat al scriitorului Tennessee Williams şi coordonatele geografice ale locurilor unde s-au născut copiii ei, trei adoptaţi, Maddox (16 ani), Pax (13 ani), Zahara (12 ani), şi trei biologici,  Shiloh (11 ani), gemenii Knox şi Vivienne, de 9 ani. Cele mai mari tatuaje, în număr de trei, sunt două simboluri budiste şi un templu, despre care crede că îi aduc noroc. Un tatuaj de pe umărul ei stâng este dedicat fiului ei, Maddox, pe care l-a adoptat din Cambodgia în 2003. Cu câteva luni înainte de a se despărţi de soţul ei, Brad Pitt (54 de ani), în septembrie 2016, după 12 ani de viaţă comună, Angelina şi-a făcut împreună cu acesta o nouă serie de tatuaje, cu aceeaşi cerneală, ca să-i lege pe veci. Din păcate, efectul a fost contrar.

Miley Cyrus posedă 41 de tatuaje

Miley Cyrus (25 de ani) este mândra posesoare a 41 de tatuaje. Ultimul tatuaj bizar pe care şi l-a făcut este o pisicuţă tristă, desenată pe interiorul buzei inferioare.

miley_hepta_2127300.jpg

Miley Cyrus
Miley are cele mai multe tatuaje
Foto: Hepta
Diva mai are tatuat pe interiorul urechii cuvântul “Love” (Dragoste, în limba engleză-n.r.). Alte tatuaje, mici şi ciudate, are presărate pe glezne, pe coaste, pe cot, pe mâini şi pe picioare.

Megan Fox a renunţat la tatuajul cu Marilyn Monroe
Actriţa Megan Fox (31 de ani) se mândrea până nu demult  cu 9 tatuaje ciudate. A renunţat însă la chipul lui Marilyn Monroe, pe care îl avea desenat pe braţul drept, şi a rămas doar cu opt. Spune că nu mai vrea să o aibă pe trup pe faimoasa actriţă, fiindcă a a avut tulburări bipolare şi energii negative. A rămas cu un simbol chinezesc al puterii pe spate, un citat al scriitorului William Shakespeare, tot pe spate, un citat de Nietzsche şi un pisicuţ care cântă la pian.

megan_hepta_727726.jpg

Megan Fox
A rămas cu 8 tatuaje
Foto: Hepta
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1