Aşa arată nepoatele gemene ale lui Elvis Presley!

nepoate gemene Elvis Presley

Nepoatele gemene ale lui Elvis Presley, care a murit  în 1977, la 42 de ani
Elvis Presley nu a trăit să-şi vadă nepoatele gemene. El s-a născut în 1935 şi a murit în 1977
Foto: Hepta

Nepoatele gemene ale lui Elvis Presley seamănă cu celebrul lor bunic! Ele au fost surprinse recent după ce au luat masa cu tată lor, chitaristul Michael Lockwood (57 de ani), în Calabasas, California, SUA.

Nepoatele gemene ale lui Elvis Presley, Finley şi Harper, de 9 ani, au moştenit trăsăturile mamei lor, Lisa Marie Presley (50 de ani), care seamănă foarte bine cu tatăl ei, legendarul cântăreţ Elvis Presley. După divorţul urât al părinţilor lor, care s-au despărţit în 2016, fetele stau mai mult cu bunica lor, Priscilla Presley (73 de ani). Lockwood a fost al patrulea soţ al Lisei, cu care ea s-a căsătorit în urmă cu 12 ani.

Nepoatele gemene ale lui Elvis Presley, Finley şi Harper

Nepoatele gemene ale lui Elvis Presley surprinse în faţa unui restaurant din Calabasas, california
Nepoatele gemene ale lui Elvis Presley seamănă cu bunicul lor
Foto: Hepta
A dat însă divorţ de el, pe motiv că ar fi descoperit înregistrări video în ipostaze indecente ale gemenelor lor în calculatorul lui. Lisa Marie plăteşte două bone ca să monitorizeze întâlnirile fetelor cu tatăl acuzat de pedofilie, ca să nu le facă vreun rău. Nepoatele gemene ale lui Elvis Presley sunt păzite permanent de acestea. Scandalul dintre Lisa Marie şi Lockwood nu s-a încheiat. El a dat-o în judecată pe unica fiică a lui Presley sub acuzaţia că nu i-a dat nici un chior după divorţ. Michael Lockwood i-a cerut acesteia o pensie alimentară de 40.000 de dolari (circa 169.828 de lei) pe lună. Ea refuză să-i dea pe motiv că a ruinat-o. Lisa Marie susţine că Lockwood i-ar fi făcut praf aproape toată averea de 300 de milioane de dolari în timpul căsniciei lor. Lisa a mai fost măritată cu Danny Keough, între 1988- 1994, Michael Jackson, între 1994 şi1996 şi Nicolas Cage, din  2002 până în 2004. Ea a moştenit cea mai mare parte a averii de la tatăl său, cântăreţul Elvis Presley, decedat în 1977, la 42 de ani. Nepoatele gemene ale lui Elvis Presley mai au doi fraţi, născuţi de Lisa Marie în timpul căsniciei cu Danny Keough, Riley, de 29 de ani, şi Benjamin, de 25 de ani.
Loading...