Aşa arată Keanu Reeves în realitate

15_foto-2-profimedia-0446725582.jpg

Pe stradă, cu barba neîngrijită
Fotografii: Profimedia
Citeste tot despre: 

Este de nerecunoscut! Actorul Keanu Reeves, binecunoscut pentru rolul său din “Matrix”, este de nerecunoscut în realitate. Umblă bărbos şi cu părul neîngrijit, nu ai zice că e un star de la Hollywood.

Actorul Keanu Reeves (54 de ani) a fost surprins recent de paparazzi în Los Angeles cu totul diferit de frumuşelul său chip din filme.

15_foto-3-2-col-profimedia-0446725736.jpg

Ronţăie ceva dintr-o pungă, cu pielea la vedere

Era îmbrăcat într-o geacă de piele decolorată, cu  tricoul ridicat şi pielea la vedere. Nu se îmbracă elegant, cum apare pe covorul roşu. Mai multe femei i-au cerut să se pozeze cu el. Starul nu le-a refuzat, dar a ţinut neapărat să nu le atingă, ceea ce le-a şocat pe admiratoarele înfocate. Reeves nu a fost niciodată însurat.

15_foto-4-2-col-profimedia-0446725967.jpg

... apoi vorbeşte la telefon

Actorul, care are o avere de 350 de milioane de dolari, a avut doar o iubită la care a ţinut mult, Jennifer Syme. În 1999, pe când avea 27 de ani, aceasta i-a născut o fetiţă moartă, Ava Archer Syme-Reeves. Ei s-au despărţit câteva săptămâni mai târziu.

15_foto-1-tifetz-pe-dreaptakeanu.jpg

Foarte chipeş, în “Matrix”

În aprilie 2001, Jennifer Syme a murit într-un accident de maşină, în timp ce conducea sub influenţa alcoolului şi a medicamentelor. De atunci, lui Keanu nu-i mai pasă cum arată şi cum iese pe stradă. Nu mai este interesat de femei. Este pasionat numai de motociclete şi de cascadoriile pe care le face în filme.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1