Aşa arată Keanu Reeves în realitate

15_foto-2-profimedia-0446725582.jpg

Pe stradă, cu barba neîngrijită
Fotografii: Profimedia
Citeste tot despre: 

Este de nerecunoscut! Actorul Keanu Reeves, binecunoscut pentru rolul său din “Matrix”, este de nerecunoscut în realitate. Umblă bărbos şi cu părul neîngrijit, nu ai zice că e un star de la Hollywood.

Actorul Keanu Reeves (54 de ani) a fost surprins recent de paparazzi în Los Angeles cu totul diferit de frumuşelul său chip din filme.

15_foto-3-2-col-profimedia-0446725736.jpg

Ronţăie ceva dintr-o pungă, cu pielea la vedere

Era îmbrăcat într-o geacă de piele decolorată, cu  tricoul ridicat şi pielea la vedere. Nu se îmbracă elegant, cum apare pe covorul roşu. Mai multe femei i-au cerut să se pozeze cu el. Starul nu le-a refuzat, dar a ţinut neapărat să nu le atingă, ceea ce le-a şocat pe admiratoarele înfocate. Reeves nu a fost niciodată însurat.

15_foto-4-2-col-profimedia-0446725967.jpg

... apoi vorbeşte la telefon

Actorul, care are o avere de 350 de milioane de dolari, a avut doar o iubită la care a ţinut mult, Jennifer Syme. În 1999, pe când avea 27 de ani, aceasta i-a născut o fetiţă moartă, Ava Archer Syme-Reeves. Ei s-au despărţit câteva săptămâni mai târziu.

15_foto-1-tifetz-pe-dreaptakeanu.jpg

Foarte chipeş, în “Matrix”

În aprilie 2001, Jennifer Syme a murit într-un accident de maşină, în timp ce conducea sub influenţa alcoolului şi a medicamentelor. De atunci, lui Keanu nu-i mai pasă cum arată şi cum iese pe stradă. Nu mai este interesat de femei. Este pasionat numai de motociclete şi de cascadoriile pe care le face în filme.

Loading...