Așa arată fundul ei pe Instagram, dar în realitate e dezastru! Iggy Azalea e plină de celulită

iggy_azalea_fund.jpg

iggy azalea fund
Iggy Azalea a devenit cunoscută datorită fundului imens
Foto: Profimedia

Programele de editare foto fac minuni! Este valabil și în cazul lui Iggy Azalea, o rapperiță cunoscută mai mult pentru fundul său imens decât pentru calitățile vocale, pe care-l arată în clipuri sau în pozele de pe rețelele sociale. Ceea ce afișează pe Instagram este însă mult diferit față de cum arată în realitate.

Rapperiţa n-a recunoscut niciodată că şi-ar fi pus implanturi de silicon în fese şi jură că fundul ei e sută la sută natural. Dacă ne-am uita doar pe Instagram, am tinde să o contrazicem, pentru că acolo arată perfect, fără vreo urmă de vergeturi sau vreun fir de celulită.

iggy_azalea2.jpg

iggy azalea
Iggy nu se sfiește să pozeze goală
Foto: arhivă personală

 

În realitate, lucrurile se schimbă radical. Surprinsă de fotografi în pantaloni foarte scurți, blondina ne-a arătat "încrețiturile" inestetice pe care le ascunde în Photoshop.

iggy_azalea_fund_celulita.jpg

iggy azalea fund
Fundul lui Iggy nu arată deloc ca pe Instagram sau în pictoriale
Foto: Profimedia

 

Pe Instagram, australianca are aproape 13 milioane de fani. Iggy este extrem de activă pe pagina de socializare, acolo unde postează desori fotografii de la concerte, de acasă sau din vacanţe. Cele din urmă fiind şi cele mai apreciate, iar asta pentru că îşi etalează mândră formele voluptoase și talia îngustă în cele mai mititele costume de baie.

 

Loading...
 
 

Citește și

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1