Arnold Schwarzenegger, operat pe cord pentru a doua oară. Care este starea de sănătate a actorului

arnold.png

Actorul Arnold Schwarzenegger, operat pe cord pentru a doua oară
Foto: Arhivă personală

Arnold Schwarzenegger și-a revenit rapid după o operaţie pentru înlocuirea unei valve aortice, a doua operaţie la inimă la care este supus actorul în ultimii doi ani.

Celebrul actor, în vârstă de 73 de ani și-a anunţat urmăritorii platformei Twitter că se recuperează, publicând o fotografie din spital. Arnold a anunțat chiar că „se simte fantastic” și a scris că s-a plimbat pe străzile din Cleveland după operaţie. 

Arnold Schwarzenegger, operat la inimă pentru a doua oară

„Mulţumesc echipei medicale de la Cleveland Clinic, am o nouă valvă aortică care merge cu noua mea valvă pulmonară de la ultima operaţie", a spus actorul. „Mă simt fantastic şi am mers deja pe străzile din Cleveland şi m-am bucurat de statuile voastre uimitoare. Mulţumesc fiecărui doctor şi asistentă din echipa mea!”, a adăugat acesta.

În 2018, Schwarzenegger a mai trecut printr-o operație de acest gen, pentru a înlocui o valvă pulmonară din 1997 din cauza unui defect cardiac congenital.  Actorul, care a fost guvernator al Californiei în perioada 2003-2011, a revenit în franciza „Terminator" pentru al şaselea film, „Terminator: Dark Fate”, care a fost lansat anul trecut şi care a generat încasări de box office de 261 de milioane de dolari la nivel internaţional.

 

Loading...