Are o avere de 80 de milioane $, dar tot el dă cu picamerul în curte. Cum s-a pozat Lenny Kravitz, la 57 de ani...

lenny_kravitz_picamer.jpg

Lenny Kravitz, 57 de ani, controlează picamerul ca un profesionist și vrea să facă un podeț
Lenny Kravitz, 57 de ani, controlează picamerul ca un profesionist și vrea să facă un podeț
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Este fenomenal și nu își arată deloc vârsta! Lenny Kravitz dă cu picamerul la cei 57 de ani ai săi. Cântărețul a postat recent o fotografie care i-a șocat pe fanii lui. El a pus mâna pe picamer și s-a apucat să renoveze curtea casei lui din Beverly Hills, în valoare de 16 milioane de dolari.

Lenny Kravitz, în vârstă de 57 de ani, nu se sfiește să pună mâna și să facă treabă în gospodăria lui, chiar dacă își permite să angajeze om pentru asta. El a postat recent o fotografie care i-a șocat pe fanii lui. El a pus mâna pe picamer și s-a apucat să renoveze curtea casei lui din Beverly Hills, în valoare de 16 milioane de dolari. Kravitz  mai deține o casă ascunsă în jungla amazoniană, în apropiere de Rio de Janeiro, dar din cauza pandemiei a preferat să nu mai pună piciorul acolo de mai bine de un an de zile, având în vedere că în Brazilia evoluția pandemiei este extrem de îngrijorătoare.

Citește și:

EXCLUSIV Bianca şi Cruduţa au trecut la munca de jos. Click! vă prezintă primele imagini din emisiunea secretă a Antenei 1

Ce sexy e soția lui Andrei Duban la munca de jos! Cum s-a descurcat actorul la Fermă

Lenny Kravitz are o avere de 80 de milioane de dolari

Rockerul de 1,75 metri înălțime a fost însurat cu Lisa Bonet între 1987-1993, care este în prezent soția lui Jason Momoa și are o fată cu aceasta, Zoe Kravitz, de 32 de ani. Kravitz este într-o formă fizică de invidiat și are o avere estimată la peste 80 de milioane $. Din cauza pandemiei, Kravitz a fost nevoit să își întrerupă seria de spectacole din SUA. A continuat însă să pozeze în diferite reclame și să lucreze ca fotomodel pentru diferite case de modă. El este unul dintre cei mai de succes artiști americani.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul