Anul acesta s-a purtat alb! Cele mai frumoase ținute de la Premiile Emmy

Cele mai apreciate dive de la Hollywood, Scarlett Johansson, Jessica Biel, Penelope Cruz și Kristen Bell au captat atenția pe covorul roșu în seara decernării Premiilor Emmy. Toate patru au optat pentru rochii albe, cu tăieturi foarte îndrăznețe, care le-au lăsat la vedere umerii și brațele, dar, le-au scos în evidență și sânii.

Scarlett a purtat o rochie Balmain cu un decolteu în formă de V, extrem de răvășitor, în timp ce Penelope a ales o creație Chanel diafană, din mătase și cu inserții din pene. Jessica Biel a optat la Premiile Emmy pentru o creație Ralph and Russo, al cărei element distinct a fost amploarea faldurilor și a elementelor gen solzi de pe rochie. 

Kristen Bell, o altă actriță extrem de apreciată din noua generație, a mers pe o rochie simplă, dar mulată, cu mânecă lungă, dar cu o tăietură generoasă. 

premiile-emmy-scarlett-johansson.png

scarlett johansson premiile emmy
Scarlett Johansson
Getty Images

premiile-emmy-penelope-cruz.png

premiile emmy penelope cruz
Penelope Cruz
Getty Images

premiile-emmy-jessica-biel.png

premiile emmy jessica biel
Jessica Biel
Getty Images

premiile-emmy-kristen-bell.png

premiile emmy Kristen Bell
Kristen Bell
Getty Images
Loading...

Citește și

  • amy sherman premiile emmy

    Filmul „Marvelous Mrs. Maisel” a fost senzația serii în cadrul celei de-a 70-a ceremonii a Premiilor Emmy care a avut loc ieri seară, impunându-se în cadrul a cinci categorii, inclusiv la cel mai bun serial de comedie.

  • Meghan Markle a refuzat politicos invitația de a apărea în cadrul ediției de luna viitoare a Premiilor Emmy. Ducesa de Sussex primise distincția de invitat de onoare, însă se pare că promisiunile pe care i le-a făcut Prințului Harry primează! De când s-a căsătorit cu Ducele de Sussex, Meghan a renunțat la cariera sa în cinematografie, iar acum, se pare că nici măcar la o decernare de premii ce vizează acest domeniu nu se mai află pe lista de evenimente a lui Meghan.