Anthony Hopkins și-a lansat propriul parfum la 83 de ani pentru că ”mirosurile schimbă gândirea”

anthony_hopkins.jpg

Anthony Hopkins, 83 de ani, a ales singur ingredientele parfumului care îi va purta numele
Anthony Hopkins, 83 de ani, a ales singur ingredientele parfumului care îi va purta numele
Citeste tot despre: 

Legendarul actor Anthony Hopkins și-a lansat propriul parfum la vârsta de 83 de ani. El a explicat gestul spunând că ”mirosurile schimbă gândirea”. Actorul din ”Tăcerea mieilor” nu vrea să se îmbogățească de pe urma produsului intitulat ”AH - Eau de Parfum”. El colaborează cu asociația ”No Kid Hungry” care militează pentru hrănirea copiilor americani din familiile defavorizate și donează partea lui din contract.

Anthony Hopkins și-a lansat propriul parfum la 83 de ani. Actorul din ”Tăcerea Mieilor” nu a mai ieșit deloc din casă in luna martie când s-a izolat pentru a se feri de pandemie. În timpul izolării la domiciliu, el a descoperit că ”anumite parfumuri îi schimbă gândirea și modul de a fi”. Așa că s-a hotărât să dea curs un ui proiect în colaborare cu asociația non-guvernamentală No Kid Hungry care are ca scop hrănirea copiilor din familiile defavorizate. Parfumul se numește AH Eau de Parfum și este unisex, îmbinând arome de bergamotă, musc și flori de portocal. ”Când eram copil, îmi amintesc că aveam portocali în grădina mătușii mele. Eram fascinat de mirosul lor și le miroseam tot timpul”.

Citește și:

Anthony Hopkins: «La 80 de ani, nu mai am chef să mă împac cu fiică-mea»

Anthony Hopkins: «Urechile clăpăuge m-au făcut celebru!»

Anthony Hopkins pictează și cântă la pian în izolare

Actorul din ”Tăcerea Mieilor” a recunoscut că este fascinat de mirosul tuberozelor și că atunci când își aprinde în casă lumânări parfumate ”mirosul îl inspiră să cânte la pian sau să picteze”. ”Atunci când simt mirosul de tuberoză simt o pace în suflet și mi se umple ființa de recunoștință și încep să creez”, a povestit Hopkins. Actorul este un înfocat colecționar de cămăși hawaiiene înflorate. ”Am vreo 20 de astfel de haine și mă simt extraordinar în ele. Mă bucură culorile vii și le iau cu mine tot timpul, în Mexic, Hawaii sau aici în California”, a povestit Hopkins pentru revista ”Vogue”.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1