Angelina Jolie riscă să piardă custodia celor șase copii. Ce reguli i-au fost impuse de judecător

angelina-jolie-copii

Angelina Jolie a fost cu cei mici în vizită la Luvru
Angelina a vizitat muzeul Luvru împreună cu cei şase copii
Foto: Splash News

Divorțul dintre Angelina Jolie (43 ani) și Brad Pitt (54) a fost unul răsunător, dar conflictul este departe de a se finaliza întrucât negocierile privind custodia copiilor continuă. Angelina este rugată de avocații fostului soț să îi acorde lui Brad mai mult timp pentru a petrece timp cu cei mici altfel instanța va fi nevoită să intervină.

Angelina Jolie deține custodia celor șase copii, cu vârste cuprinse între 16 și 9 ani, iar judecătorul i-a pus în vedere destul de clar faptul că va trebui să îi acorde lui Brad mai mult timp alături de aceștia. Motivul? Lipsa unei legături cu tatăl lor ar putea fi foarte dăunătoare dezvoltării pshicie și emoționale a acestora. Instanța este de părere că cei șase sunt în deplină siguranță alături de tatăl lor, așadar a sugerat faptul că ei ar trebui să aibă o relație solidă și sănătoasă atât cu Angelina, cât și cu Brad, potrivit dailymail.co.uk. 

Angelina-jolie-copii

Angelina Jolie riscă să piardă custodia celor șase copii
Angelina trebuie să respecte o serie de reguli stricte dacă nu vrea să piardă custodia copiilor

Cel mai mare dintre copii, Maddox (16 ani) va putea decide cât timp dorește să petreacă alături de fiecare dintre părinții săi datorită vârstei pe care o are. Instanța a decis că Angelina va trebui să îi acorde lui Brad numerele de telefon ale copiilor săi pentru ca acesta să îi poată suna ori de câte ori dorește. Actorul se va putea întâlni cu fii și fiicele sale în Londra, acolo unde Angelina locuiește cu chirie într-o casă, în luna iunie. Timp de 10 zile îi este permis să petreacă 4 ore pe zi cu unul sau doi dintre copii, nu cu toți în același timp.

Între 27 iunie și 1 iulie el va avea permisiunea de a petrece aproximativ 10 ore pe zi cu aceștia, iar începând cu 1 iulie între 8 și 14 ore pe zi. Un psiholog va fi prezent în timpul întâlnirilor dintre actor și copii, iar Angelina îi va putea suna pentru discuta cu ei. Între 21 și 29 august, Brad are acordul instanței de a petrece o săptămână cu ei în Los Angeles. Și în acest caz, un psiholog va fi prezent. Judecătorul a subliniat că dacă Angelina Jolie nu va respecta termenii, atunci ea va pierde custodia primară pe care o deține în favoarea fostului soț. Brad Pitt. 

hepta-2574848.jpg

Angelina Jolie și Angelina au divorțat, după 12 ani de relație
Angelina Jolie a trăit o poveste de iubire controversată cu Brad Pitt
Foto:Hepta

Motivul divorțului dintre Angelina Jolie și Brad Pitt

Angelina și Brad au divorțat în anul 2016, atunci când actrița l-a acuzat de abuz asupra copiilor minori. Angelina și Brad au șase copii împreună (Maddox, 15 ani; Pax, 13; Shiloh, 11; Zahara, 12; și gemenele Vivienne și Knox, nouă). După despărțire, actrița a luat copiii și s-a mutat într-o casă închiriată, până când a cumpărat o proprietate în valoare de 25 de milioane de dolari, în Los Feliz, California.

întrun interviu, Angelina Jolie a vorbit și despre decizia de a se despărți de Brad Pitt. Ea a afirmat că “lucrurile au luat o întorsătură urâtă” și “au devenit dificile”. Momentul de cumpănă la care actrița face referire este incidentul care a avut loc în vara anului 2016. La bordul avionului privat al familiei ar fi avut loc o altercație între Brad și Maddox, în urma căruia Angelina l-a “dat afară din casă” pe Brad Pitt.

brangelina.jpg

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au cunoscut în anul 2005
Brad și Angelina s-au cunoscut pe platoul de filmare, în anul 2005
Foto:Getty

Cum s-au cunoscut cei doi actori

Pitt, în vârstă de 52 de ani, s-a căsătorit cu Jennifer Aniston în 2003, când el şi Jolie au filmat "Mr. & Mrs. Smith," povestea celor doi asasini plătiţi, fără să ştie, să se ucidă unul pe celălalt. Au existat relatări despre o posibilă relaţie între Jolie şi Pitt după film, dar Jolie a declarat atunci pentru Vogue că au fost doar "foarte, foarte buni prieteni", până când Pitt şi Aniston au divorţat în 2005.

 

Loading...

Citește și