Angelina Jolie a refuzat să joace rolul lui Celine Dion în filmul autobiografic al artistei

angelina-jolie.jpg

Angelina Jolie, la premiera filmului Dumbo
Angelina Jolie nu a vrut s-o joace pe Celine Dion
Foto: Getty
Citeste tot despre: 

Deși sunt bune prietene, Angelina Jolie (43 de ani) a refuzat să joace rolul lui Celine Dion (51 de ani(! Artista lucrează la un film biografic și i-a cerut superbei actrițe să o interpreteze.

Din cauza programului încărcat, Angelina Jolie a fost nevoită să o refuze oferta prietenei sale, Celine Dion. Refuzul actriței nu a fost primit tocmai bine de artista australiană.

„De câţiva ani, marea pasiune a lui Celine este să realizeze o adaptare cinematografică sub formă de musical a vieţii ei, carierei ei şi a mariajului cu Rene (Angelil -n.r.). Ea vrea să facă acest lucru atât pentru copiii săi, cât şi pentru fani, şi era determinată ca Angie să joace rolul ei. Celine o vedea pe Angie drept o bună prietenă şi este devastată că aceasta nu a acceptat rolul”, a declarat un apropiat al cântăreței, conform Mediafax.

Celine Dion - biografie

celine-dion-profimedia-0410384766.jpg

Celine Dion
foto: profimedia

 

Celine Dion s-a născut pe 30 martie 1968, în Canada, într-o familie melomană, cu 14 copii. Cântăreaţa a cucerit, pe rând, Quebecul, Franţa şi, în cele din urmă, Statele Unite. În cei peste 30 de ani de carieră, Céline Dion a primit numeroase premii muzicale, printre care cinci Grammy, şi a vândut peste 200 de milioane de albume.

Céline Dion a fost căsătorită cu producătorul muzical René Angélil, care a lansat-o în cariera internaţională în anii 1980-1990. Ei s-au căsătorit în 1994, la Montreal. Din căsnicia lor au rezultat trei copii, René-Charles, de 18 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, de 8 ani. Angélil a fost răpus de cancer la gât la 14 ianuarie 2016.

 

Citește și

Ce a făcut Angelina Jolie pentru a se răzbuna pe Brad Pitt

Brad Pitt se iubește cu „inamica nr.1” a Angelinei Jolie? Cine e noua curerire a starului

 

 

Loading...

Citește și