Angelina Jolie a ieșit din casă, îngrijorător de slabă, după luni de izolare! S-a răsfățat la cumpărături cu fiica de 11 ani

angelina-si-fiica.png

angelina si vivienne
Angelina și Vivienne au fost însoțite de un bodyguard la cumpărături
Foto profimedia

Angelina Jolie, în vârstă de 45 de ani, a fost văzută public pentru prima dată după luni de zile. De când s-a declanșat pandemia de coronavirus care face ravagii în întreaga lume, actrița cu o avere de sute de milioane de dolari s-a izolat în casa din California și a respectat cu strictețe normele pentru a fi în siguranță, atât ea, cât și cei șase copiii. De dragul fiicei Vivienne, de 11 ani, Jolie a decis să părăsească locuința pentru o ședință de shopping, iar fotoreporterii au surprins escapa celor două.

Actrița în vârstă de 45 de ani a fost surprinsă alături de fiica ei, Vivienne, în vârstă de 11 ani, în timp ce făceau cumpărături în suburbia Los Feliz din Jos Angeles, relatează publlicația britanică dailymail.co.uk. 

Atât Angelina, cât și fiica sa au respectat normele de protecție ținând cont că numărul îmbollnăvirilor cu cornavirus a crescut considerabil în Claifornia în ultima perioadă. Angelina și Vivienne și-au acoperit fața cu măști, iar în mâini au purtat mănuși medicinale din latex. Așa cum era de așteptat, un bodyguard le-a însoțit la cumpărături și nu le-a scăpat din priviri nici măcar pentru o clipă. 

profimedia-0538277241.jpg

angelina jolie
Angelina Jolie a fost surprinsă la cumpărături, după luni de zile în care nu a ieșit din casă
Foto profimedia

Rochia albă, din in, purtată de Angelina Jolie a scos în evidență, încă o dată trupul filiform al vedetei, care nu s-a îngrășat nici măcar un kilogram de ani întregi, dar și tatuajele pe care le poartă cu mândrie pe corp. Cum scopul plimbării a fost hoinăritul prin magazine, diva a purtat o serie de balerini comozi, de un roz pal, pentru a se putea deplasa fără prea multe bătăi de cap printre raioanele încărcate. 

profimedia-0538276879.jpg

angelina jolie si vivienna
Angelina Jolie, alături de fiica sa de 11 ani, Vivienne
Foto profimedia

Angelina a vorbit despre divorțul dureros de Brad Pitt

Diva a recunoscut că s-a îmbolnăvit din cauza divorțului. ”Ani de zile am suferit. Au fost momente complicate. Nu mai știam de mine, nu mai știam ce mi se întâmplă. Toate amintirile dureroase te fac să înțelegi că este un miracol să mai fii în viață”, a dezvăluit ea, spunând că de acum vrea să-și refacă viața. Însă e decisă să se dedice în primul rând, rolului de mamă pentru cei 6 copii, 3 biologici, Shiloh (14 ani) și gemenii Knox și Vivienne (11 ani), 3 adoptivi, Maddox (18 ani), Pax (16 ani) și Zahara (15 ani).

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1