Andreea Bănică, despre fiica ei, Sofia: ”Merge la canto. Taică-su n-a fost de acord”

andreea-banica.jpg

Andreea Bănică și familia ei
foto: Sorin Stana

O după-amiază în grădina familiei Andreei Bănică este pe cât de amuzantă, pe atât de istovitoare. Aşa se şi explică de ce, între două concerte, mesele fiului Noah şi şcoala fiicei Sofia, Andreea a început să bea cafea, un obicei pe care nu-l avea până acum doi ani.

Cafeaua e măsura de urgenţă la care Andreea a recurs pentru a-şi reîncărca bateriile şi a face faţă programului cu doi copii, dar şi cu multe concerte, evenimente şi filmări de clipuri, pentru care trebuie să arate impecabil. Cum se împarte între scenă şi familia pe care şi-a întemeiat-o cu Lucian Mitrea? Cum rezistă căsnicia lor? „În viaţa oricărui cuplu, când apar copiii, apar şi contrele“, recunoaşte Andreea.

Cum e viaţa în patru, Andreea?
Andreea: Super, n-ai văzut cum e la noi în casă? Mereu e agitaţie, fiecare e-n legea lui. Şi aud din toate părţile: „Andreea!“. (râde)
Cum decurge o zi obişnuită din viaţa ta?
Ah, nici nu mai ştiu! (râde)
Noah vă lasă să dormiţi?
Da, din punctul ăsta de vedere nu am nicio problemă. Copilul se trezeşte la 9-9:30, depinde de ora la care se culcă. De exemplu, aseară s-a culcat la 9 şi s-a trezit azi la 10.

Sofia ce mai face cu dansurile sportive?
Am scos-o de la dansuri fiindcă eu îmi doresc un copil sănătos în ceea ce priveşte articulaţiile ei. Iar sportul de performanţă aduce cu sine probleme. Cunosc mulţi sportivi de performanţă care acum au probleme cu articulaţiile şi oasele şi nu mi-am dorit asta pentru ea. Am dat-o, în schimb, la înot sincron. Acolo poate să se mişte cât vrea ea, sus, jos, picioare-n cap. (râde)
Ea e şi cu muzica…
Este cea mai cu muzica din familie. Mi-a luat faţa cu totul. Tot timpul vrea să cânte ea când aude o piesă, să asculte ea muzica ei preferată. Nu mai am loc de ea. Merge la canto. Taică-su n-a fost de acord, a spus că nu vrea să meargă pe drumul ăsta, dar i-am explicat că oricum n-are ce face: copilul îşi alege drumul în viaţă singur.

 

Iată ce a declarat Andreea Bănică despre relaţia dintre Sofia şi Noah, frăţiorul ei. Bonus: o şedinţă foto în grădina familiei!

 

loading...
Loading...