Andrea del Boca, din telenovela ”Perla neagră”, în proces cu tatăl fiicei sale, care își acuză părintele de abuz sexual

Andrea del Boca

Andrea del Boca are un singur copil
Andrea del Boca și fiica sa, Anna Chiara
Foto: Instagram

Andrea del Boca, din telenovela ”Perla neagră”, a depus mărturie în procesul cu omul de afaceri Ricardo Biasotti, tatăl fiicei sale, Anna Chiara, care își acuză părintele de abuz sexual. Actrița arată bine, nu îți vine să crezi că are 54 de ani.

Andrea del Boca, din telenovela ”Perla neagră”, a depus mărturie în procesul cu Ricardo Biasotti, în vârstă de 65 de ani, tatăl fiicei sale, Anna Chiara, de 19 ani. Fata îl acuză pe omul de afaceri de abuz sexual. Avocații actriței au dezvăluit că fiicei i-a fost greu să dezvăluie abuzurile sexuale suferite. În acest caz grav, au depus mărturie atât mama, Andrea del Boca, cât și bunica, mama actriței, Ana María Castro. Ele au vorbit de aberante abuzuri sexuale și psihologice suferite de Anna Chiara de când era încă minoră. Între acuzații este vorba de faptul că Ricardo Biasotti își obliga fiica să se uite la filme porno și o săruta pe gură. De asemenea, o obliga să fie prezentă la actele sexuale pe care el le întreținea cu alte femei.

Cum arată azi vedetele de telenovele care te încântau acum 10 ani!

Fiica, amenințată de tată

Anna Chiara l-a denunțat pe propriul tată că a intimidat-o să nu depună mărturie împotriva sa. Justiția a decis să-i interzică acestuia să se mai apropie la mai puțin de 200 de metri de fată. Ricardo Biasotti riscă închisoarea pentru faptele sale. În afară de telenovele, între care se numără și ”Perla neagră”, binecunoscută în România, Andrea del Boca are și o carieră de cântăreață. Prima ei dragoste a fost cântărețul și actorul Silvestre, împreună cu care a jucat în telenovela ”Cele o sută de zile ale Anei”. A avut apoi o poveste de dragoste cu producătorul și regizorul Raúl de la Torre, între 1988-1995. Între 1995-1997 a avut o relație cu omul de afaceri american Jeffrey Sachs, cu care a fost și logodită. În 2000 a rămas însărcinată cu Ricardo Biasotti. La 15 noiembrie 2000 a născut-o pe unica ei fiică, Anna Chiara Biasotti del Boca. Andrea del Boca, din telenovela ”Perla neagră”, a depus mărturie în procesul cu omul de afaceri Ricardo Biasotti, tatăl fiicei sale, Anna Chiara, care își acuză părintele de abuz sexual.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1