Amor în carantină! Heidi Klum i-a dansat în sânii goi, soțului în grădină!

baza_heidi-klum_medalion.jpg

Când Heidi Klum defilează aproape goală, soțul, Tom Kaulitz, nu poate rămâne insensibil
Când Heidi Klum defilează aproape goală, soțul, Tom Kaulitz, nu poate rămâne insensibil
foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Fotomodelul german Heidi Klum, de 46 de ani, nu se plictisește deloc în carantina impusă în statul California de epidemia de coronavirus. Fotomodelul german care locuiește într-o vilă închiriată din Los Angeles cu soțul ei Tom Kaulitz, 30 de ani, și-a surprins fanii cu o filmare sexy: a dansat în sânii goi în grădină și a postat înregistrarea pe Instagram.

Fotomodelul german Heidi Klum, în vârstă de 46 de ani, a profitat de vremea frumoasă și a petrecut o după-amiază de duminică în foișorul din grădina vilei închiriate în însoritul Los Angeles. Copiii: Helene, 16 ani, Henry, 14 ani, Johan, 13 ani, Lou, 10 ani, se află la tatăl lor, cântărețul Seal așa că cei doi porumbei care s-au cununat anul trecut au putut să își facă de cap. La finele lunii martie, Klum a aflat că nu are COVID-19 după ce a satat 14 zile închisă în casă cu febră și simptome specifice noului cornavirus. După sperietura trasă, atât ea cât și Tom Kaulitz, care face parte din trupa Tokyo Hotel, au respectat cu sfințenie regulile de carantină și nu au fost văzuți decât foarte rar în public.

baza_heidi-klum_mare.jpg

Heidi Klum, 46 de ani, a profitat de vremea frumoasă din California, pentru a face topless în grădină
Heidi Klum, 46 de ani, a profitat de vremea frumoasă din California, pentru a face topless în grădină
foto: Instagram

Citește și:

Heidi Klum, cel mai horror costum de Halloween! Supermodelul și-a șocat invitații

Heidi Klum l-a încins niţel pe iubitul tinerel

S-a măritat a treia oară cu un tânăr mai mic decât ea cu 16 ani

Heidi Klum are o avere estimată la peste 90 de milioane și are un salariu anual de 19 milioane de dolari. Practic, face bani din orice lucru pe care pune mâna. Însă la capitolul dragoste, stă destul de prost, o confirmă cele două divorțuri din care a ieșit cam șifonată. Heidi a mai fost măritată cu Ric Pipino, între 1997 şi 2002 şi cu Seal, între 2005 şi 2014. În august 2019, ea s-a măritat cu Tom Kaulitz pe un iaht și speră ca de data aceasta să fie cu noroc.

Loading...
 
 

Citește și