Amie Harwick, fost model Playboy, ucisă de iubit! A aruncat-o de la balcon

amie-harwick.jpg

Amie Harwick
Amie Harwick avea ordin de restricție împotriva iubitului
Foto: Instagram

Scene șocante în Los Angeles, California! Amie Harwick (38 de ani) a fost găsită moartă pe asfalt, în fața casei ei din Hollywood Hills. Poliția a fost alertată despre tragedie, după ce vecinii au auzit o țipete de femeie. Suspectul principal este fostul ei iubit, Gareth Pursehouse (41 de ani).

Fostul model Playboy a murit după ce a fost aruncat de la etajul al treilea, sâmbătă (15 februarie). Salvatorii au găsit-o inconștientă pe asfalt. Amie Harwick a fost transportată de urgență la spital, unde a murit la câteva ore, relatază tabloidul britanic Mirror.

Amie Harwick avea ordin de restricție împotriva iubitului 

amie-harwick-2.jpg

Amie Harwick
Amie devenise psihoterapeut
Foto: Instagram

 

Vecinii au fost cei care au alertat poliția, după ce au auzit țipetele disperate ale vedetei. Oamenii legii susțin că ancheta de la fața locului arată că Amie Harwick a fost aruncată de la balconul casei sale.

Fostul ei iubit, Gareth Pursehouse, a fost arestat în aceeași zi, sub suspiciunea că a omorât-o pe Amie. Fostul „iepuraș” avea restricție împotriva fostului ei partener. Potrivit prietenilor săi, ea se temea că bărbatul îi va face ceva rău. 

Amie Harwick a renunțase la modelling și se reprofilase. Ea devenise psiholog și ajuta cuplurile căsătorite să își depășească problemele intime. Mai multe vedete ar fi apelat la serviciile sale, printre care și modelul australian Emily Sears. Amie Harwick a scos o carte de succes numită „Noua Biblie de Sex ale femeilor”. Vedeta era specializată în psihoterapie și terapie sexuală.

 

Citește și

O concurentă de la „Românii au talent” a fost ucisă cu sânge rece de iubit!

Ucisă de iubit pentru că n-a vrut să facă dragoste în pădure

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1