Amal Clooney, o nouă lecţie de stil la o cină găzduită de prinţul Charles

amal-clooney-la-petrecere

amal clooney si george clooney
Amal Clooney şi George Clooney au fost printre celebrităţile care au participat la petrecerea organizată de prinţul Charles
Foto:GettyImages

Prinţul Charles a găzduit o cină în cinstea uneia dintre organizaţiile caritabile pe care le conduce, printre invitaţii de seamă numărându-se apropiaţii ducilor de Sussex, actorul George Clooney şi frumoasa sa soţie, avocata pentru drepturile omului, Amal Clooney. Evident, cea care s-a bucurat de privirile admirative a fost Amal, căci rareori dă greş în ceea ce priveşte alegerile vestimentare.

Cuplul format din George şi Amal Clooney a aparticipat la o petrecere restrânsă organizată de moştenitorul tronului Marii Britanii. Printre invitaţi s-au numărat şi alte personalităţi importante, precm şi actorii Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Luke Evans, Tamsin Egerton şi Josh Hartnett.

amal-clooney

Amal Clooney a purtat o rochie lungă, albă , la petrecerea organizată de prinţul Charles
Foto:GettyImages

Cea care s-a bucurat de cele mai multe priviri admirative a fost Amal, căci ea este cunoscută pentru apariţiile sale impecabile şi eleganţa de care dă dovadă la fiecare eveniment formal sau informal la care participă. Avocata britanică a optat pentru o rochie lungă, albă, fără bretele şi o capă pe un singur umăr. Vestimentaţia elegantă a accentuat silueta filiformă, iar machiajul natural i-a luminat chipul cu trăsături de revistă. 

amal-clooney+printul-charles

amal clooney rochie alba
Amal Clooney şi George, discutând cu prinţul Charles
Foto:GettyImages

Amal a organizat o petrecere de pomină pentru Meghan Markle

Amalşi George Clooney sunt foarte apropiaţi de ducii de Sussex, numărându-se printre puţinele persoane publice care au fost invitate la nunta care a avut loc pe 19 mai 2018. Fosta actriţă Meghan Markle, de 37 de ani, a organizat o petrecere în stil mare la New York pentru bebeluşul pe care urmează să-l nască în aprilie. Ea a invitat prieteni apropiaţi pentru baby shower (n.r. în traducere, duşul bebeluşului), după cum se cheamă în SUA un astfel de chef. Petrecerea care a costat aproape 300.000 de doalri şi a fost organizată şi supravegheată de aproape de către Amal Clooney, confidentă şi prietenă de nădejde a ducesei de Sussex.

Amal Clooney le-a dat clasă invitatelor la nunta regală

Amal Clooney a fost cea care a primit cele mai multe laude din partea criticilor de modă pentru apariţia pe care a avut-o la nunta regală din 19 martie 2018. 

amal clooney-nunta-regala-2019

amal clooney
Amal Clooney a strălucit la nunta regală la nunta prinţului Harry şi a lui Meghan Markle
Foto:AFP

Ea a purtat o rochie galbenă strâmtă pe corp și o pălărie de aceeași culoare care cade pe o parte a capului, acoperindu-i părul lăsat să atârne pe corp. George Clooney a ales să poarte un costum gri, accesorisat cu o cravată albă.

George Clooney a spus adio burlăciei în anul 2014

George Clooney s-a căsătorit cu Amal Alamuddin, o avocată specializată în drepturile omului în 2014, la Veneţia. Amal i-a devenit soţie în cadrul unei ceremonii private, organizată laVeneţia şi la care au asistat nume importante de la Hollywood. După nuntă, cei doi au participat la multe evenimenteimportante, iar Amal a strălucit de fiecare dată, purtând creaţii semnate de designeri celebri şi ajungând repede în topurile celor mai bine îmbrăcate celebrităţi. 

Cei doi au deveniţi părinţii unor gemeni pe nume Ella şi Alexander, iar potrivit zvonurilor ei vor fi celor care îl vor boteza pe copilul ducilor de Sussex. 

 

Citeşte şi:

Amal Clooney le-a dat clasă invitatelor de la nunta regală. Rochia cu care a făcut furori

Nuntă regală cu suprize! George și Amal Clooney, forțați să aștepte în afara recepției

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Meghan Markle s+a ascuns sub o şapcă pentru a nu fi recunoscută

    Fosta actriţă Meghan Markle, de 37 de ani, a făcut o petrecere în stil mare la New York pentru bebeluşul pe care urmează să-l nască în aprilie. Ea a invitat prieteni apropiaţi pentru baby shower (n.r. în traducere, duşul bebeluşului), după cum se cheamă în SUA un astfel de chef.

  • Meghan Markle și Prințul Harry se vor căsători sâmbătă, 19 mai, iar alături de e vor fi prezenți prieteni, familiile lor, dar și oameni influenți din întreaga lume și vedete. Amal Clooney și-a pregătit o ținută care a întors toată privirile și cu siguranță le-a dat clasă tuturor invitatelor de la nunta regală.