Alicia Silverstone a adoptat curcanul în loc să îl taie de Ziua Recunoștinței. De ce a făcut asta? O spune chiar ea

alicia_silverstone_a_adoptat_curcani.jpg

Alicia Silverstone, 44 de ani, a doptat un curcan alb să îl salveze de Ziua Recunoștinței
Alicia Silverstone, 44 de ani, a doptat un curcan alb să îl salveze de Ziua Recunoștinței
foto: Instagram

Alicia Silverstone, în vârstă de 44 de ani, este actrița cu față de păpușă din videoclipul trupei Aerosmith ” Cryin’ ” sau Cher Horowitz din filmul ”Clueless” (1995). Deși a fost extrem de iubită și apreciată încă de la primele apariții pe marile ecrane, cariera ei s-a blocat în mod ciudat. Cauza? Alicia este o vegană convinsă de la vârsta de 21 de ani. Și implicarea ei în campanii de salvare a animalelor a deranjat multe case de modă care se ocupau de costumarea actorilor în anii 1990-2000.

Alicia Silverstone, 44 de ani, a dat startul adoptării curcanilor în acest an. Actrița din ”Clueless” a salvat de la cuțit două păsări, una albă și una neagră. Cea neagră a fost salvată anul trecut, iar curcanul alb, anul acesta. Alicia, în vârstă de 44 de ani, este vegetariană de peste 20 de ani. La opt ani a încercat pentru prima oară să renunțe complet la carne însă abia la 21 de ani a făcut definitiv acest pas. Ea a postat recent fotografia pe contul ei de Instagram și a îndemnat mai mulți americani să facă același lucru. La scurt timp, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone și multe alte staruri de la Hollywood postau fotografii cu ditamai curcanii în farfurie. Dar de ce este așa de vehementă Alicia, care are o avere de 20 de milioane de dolari, trăiește în San Francisco, California și a divorțat în 2018 de Christopher Jarecki, cu care are un băiat de nouă ani?

Alicia Silverstone, traumatizată de drama animalelor din măcelării

Într-un interviu acordat la finele anului trecut pentru ”NY Times”, Alicia Silverstone a explicat de ce a devenit vegană convinsă. Ea a fost traumatizată de scenele înfiorătoare cu uciderea vitelor, puilor și porcilor din abatoare și și-a schimbat definitiv regimul alimentar la 21 de ani, după ce a avut o tentativă și la vârsta de opt ani. În prezent, ca ea mai sunt Jessica Biel, Pamela Anderson și Jenny McCarthy însă, în 1995, Alicia Silverstone era privită ca o ciudată pentru că întreaga planetă era ahtiată după carne.

Citește și:

Paula Seling ne arată cum găteşte vegan. A slăbit 10 kilograme cu noul stil de viață

Anca Alungulesei a făcut cel mai delicios desert raw vegan

Alicia Silverstone acuzată să își înfometează fiul

În urmă cu un an, după ce a divorțat de Jarecki, actrița de 44 de ani a trebuit să dea explicații publice de ce îl hrănește pe fiul ei Bear Blu fără carne, la vârsta la care are nevoie de nutrienți pentru a crește. ”Regimul vegan este foarte bun pentru imunitate. Fiul meu mănâncă sănătos de șase-șapte ori pe zi, nu este subnutrit și este la fel de înalt, puternic și deștept ca ceilalți copii din clasă”, a explicat Alicia anul trecut. De aproape zece ani încoace, ea salvează câte un curcan de la tăiere și speră să convingă și alți americani să facă la fel. Campania ei nu se bucură însă de un prea mare succes.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1