Alessandra Ambrosio, rochie cu vedere la bikini pe covorul roşu de la Cannes

alessandra_cannes.jpg

alessandra ambrosio cannes
Alessandra Ambrosio la Cannes şi armata de fotografi din spatele ei
foto: Getty Images

Alessandra Ambrosio a defilat pe covorul roşu de la Cannes ca pe podiumul de modă. Fostul model Victoria's Secret a strălucit într-o superbă rochie roşie, creaţia unui designer britanic, în care şi-a etalat picioarele tonifiate şi posteriorul bombat.

Vedetele prezente pe covorul roşu de la Cannes s-au întrecut în ţinute de gală şi nu doar în prima zi a Festivalului. Miercuri, fostul model Victoria's Secret, Alessandra Ambrosio  (38 de ani) a mai bifat o apariţie spectaculoasă. Ea a purtat o rochie roşie vaporoasă, cu decolteu decorativ halter, scurtă în partea din faţă şi cu despicături adânci pe părţile laterale, ţinută care i-a lăsat la vedere nu doar picioarele tonifiate, ci şi ce purta pe dedesubt.

alessandra_ambrosio_2.jpg

alessandra ambrosio cannes
Modelul a poposit câteva minute pe covorul roşu, timp în care forografii au surprins imagini senzaţionale
foto: Getty Images

Creaţia aparţine designerului britanic Julien Macdonald, un creator de modă cunoscut în lumea starurilor de la Hollywood. Pentru a le oferi fotografilor câteva cadre senzaţionale, Alessandra şi-a ridicat trena rochiei în aer, moment în care blitz-urile camerelor de fotografiat au surprins imagini care nu mai au nevoie de niciun comentariu. Şatena şi-a asortat rujul şi unghiile cu nuanţa rochiei pe care a purtat-o. 

alessandra_ambrosio.jpg

alessandra ambrosio cannes
Modelul are o siluetă de invidiat, deşi este mămica a doi copii
foto: Getty Images

Lăudată a fost şi ţinuta îngeraşului Victoria's Secret de zilele trecute. Modelul a păşit pe covorul roşu într-o rochie albă cu pene şi cristale, confecţionată de casa Ralph and Russo.

alessandra_ambrosio_cannes.jpg

alessandra ambrosio
Alessandra Ambrosio, în prima ţinută cu care a întors toate privirile la Cannes
foto: Getty Images

Alessandra Ambrosio are doi copii acasă

Alessandra Ambrosio este o mămica a doi copii superbi. Fiica sa, Anja (11 ani) este varianta mamei sale din copilărie. Îi seamănă leit, iar Alessandra nu mai poate de dragul ei.

Top modelul brazilian, unul din “îngerii” de bază de la Victoria’s Secret, a născut în 2012 şi un băieţel în tara sa natală. Modelul brazilian declara atunci într-un interviu că este hotărâtă să revină foarte repede, după naştere, la dimensiunile care au consacrat-o în lumea modei şi după cum bine vedem s-a şi ţinut de cuvânt. 

Alessandra Ambrosio s-a situat pe locul al cincilea în topul celor mai bogate manechine din lume, realizat de publicaţia Forbes, după ce a obţinut în  venituri de 5 de milioane de dolari.

Loading...

Citește și

  • alessandra ambrosio

    Alessandra Ambrosio este adepta unui stil de viață sănătos și face foarte mult sport. Iar asta o ajute să arate atât de bine la 36 de ani, după două sarcini. Supermodelul a fost surprins zilele trecute pe o plajă din Malibu, într-un costum de baie minuscul.

  • alessandra ambrosio

    Alessandra Ambrosio (36 de ani), celebrul fotomodel brazilian cu trup de zeiță care a mărturisit că s-a retras din cadrul Victoria’s Secret, se răsfață în vacanță, la soare, pe o plajă din Brazilia. Fotomodelul pare, însă, că pune deja silueta pe planul doi și preferă o „dietă” cu mâncare fast-food.