Alesia Semerenko a rămas fără titlul de „Miss Moscova” după ce a fost prinsă cu minciuna!

miss_moscova_2.jpg

Miss Moscova Alesia Semerenko
Miss Moscova a fost detronată
Foto: Instagram

Alesia Semerenko a pierdut titlul de „Miss Moscova”, pe care îl câștigase recent. Tânăra clasată pe locul doi la concursul de frumusețe, Ksenia Palenova, a fost cea căreia i-a revenit acum coroana.

Se pare că Alesia Semerenko trebuia să participe la anumite evenimente, după ce a devenit Miss Moscova, însă mereu a încercat să scape de responsabilități. Bruneta a invocat faptul că este bolnavă și nu poate lua parte la activitățile pe care trebuie să le facă orice Miss.

Alesia Semerenko s-a dat singură de gol

Minciunile ei au fost demascate, după ce Alesia Semerenko s-a pozat în Maldive și a postat imaginile pe Instagram. Organizatorii de evenimente au fost șocați să vadă că au fost refuzați degeaba. La aceste evenimente, Alessia nu trebuia să facă mare lucru, doar să se prezinte.

După ce a aflat că va fi detronată, Semerenko a distrus coroana de diamante pe care a primit-o, deși știa că nu este a ei pentru totdeauna. 

„Ea era imposibil de contactat pentru a participa la diverse evenimente. Spunea mereu că se simte rău, dar pe Instagram posta imagini care arătau altceva, că se distra de minune”, a declarat Svetlana Yagovitskaya, producătoarea concursului, potrivit Mirror
 

 

Loading...

Citește și

  • tiara concurs paruiala bataie fete

    Viaţa bate filmul! Un spectacol demn de telenovelele braziliene a avut loc chiar în cadrul finalei concursului de frumuseţe Miss Amazon, din acest an.

  • La concursul de frumusețe Miss Universe din Spania, anul acesta a avut loc o premieră! Pentru prima dată în instorie, mult râvnitul titlu a fost câștigat de un model transsexual. Angela Ponce, în vârstă de 25 de ani, s-a născut bărbat, dar a apelat la o operație de schimbare de sex, care i-a permis să participe la ediția concursului de Miss de anul acesta și, spre surprinderea multora, să o și câștige. Astfel, modelul, care este originar din Sevilla, va putea să-și reprezinte țara în marea finală de la Miss Universe.