Alec Baldwin are cinci copii până în șapte ani. E haos la el acasă

4d54e4bd-182a-41b7-8ea2-500387006515.jpg

(de la stânga la dreapta): Rafa (5 ani), Romeo (2 ani), Hilaria (36 de ani), Edoardo (2 luni, Alec (62 de ani), Leo (3 ani) și Carmen (7 ani) alcătuiesc o mare familie agitată

E haos în casa lui! De când a devenit tată din nou, Alec Baldwin are parte de o viaţă extrem de agitată. Cei cinci copii, cu vârste între 2 luni şi 7 ani, îl înnebunesc.

Alec Baldwin (62 de ani), care are o avere de 65 de milioane de dolari, trăieşte împreună cu marea sa familie într-un apartament de 11,7 milioane de dolari în New York. Soţia sa mult mai tânără, Hilaria (36 de ani), de profesie instructor de yoga, cu care s-a însurat în iulie 2012, i-a dăruit nu mai puţin de cinci copii. Cel mai mic este Eduardo, în vârstă de două luni. Plânge tot timpul şi tulbură nopţile starului. Alec nu mai are parte de somn bun de ani buni. Doarme numai pe apucate.

Fetiţa cea mai mare este Carmen Gabriela, de 7 ani. Ea se erijează în şefa frăţiorilor săi, Rafael ”Rafa” Thomas, de 5 ani, Leonardo “Leo” Angel Charles, de 3 ani, şi Romeo, de 2 ani. Recent, Carmen a organizat o petrecere în pijamale împreună cu ei, la care a participat şi mama lor. Au cântat fiecare în felul lui şi s-au dat în spectacol de a răsunat casa. Cei patru copii fac tot felul de nebunii, ţipă, se aleargă, fac un vacarm de nedescris. Mai mult, sunt geloşi dacă văd că părinţii dau mai multă atenţie unuia dintre ei, mai ales mezinului, Eduardo. Totuşi, fetiţa o ajută pe mama să aibă grijă de micuţ. Actorul şi soţia sa trebuie să fie mereu cu ochii pe ei ca să nu se lovească. Se chinuiesc să-i hrănească, să-i schimbe, să le facă baie şi să-i supravegheze. Alec se plânge că nu mai are timp nici să respire de când e ”tată la puterea a a 5-a”.

Alex Baldwin mai are o fiică sexy, de 25 de ani

1c723d50-a371-4270-ae1f-d912e4389729.jpg

Ireland a pozat în sânii goi

 

Alec Baldwin a mai fost însurat cu actriţa Kim Basinger (66 de ani) între 1993-2002, căsnicie din care a rezultat Ireland. Aceasta a împlinit 25 de ani pe 23 octombrie. Cu această ocazie, ea s-a pozat în ţinută sumară, cu sânii acoperiţi doar cu abţibilduri. Tânăra, care e deja un fotomodel de succes cu averea de 1 milion $, spune că a făcut asta pentru a-i îndemna pe americani să voteze la alegerile prezidenţiale de la 3 noiembrie. Fotografiile au fost făcute în spatele vilei ei din Los Angeles unde locuieşte cu iubitul, actorul Corey Harper (21 de ani).

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1