Alec Baldwin a ieşit cu toți cei cinci copii la plajă, dar și cu soția însărcinată

foto_1_mare_profimedia-0549364848_1_1.jpg

Alec, împreună cu Ireland, de 24 de ani, Carmen, Romeo şi Hilaria
Fotografii: Profimedia

Alec Baldwin şi Hilaria au ieşit, recent, la plajă cu cei patru copii ai lor. I-a însoţit şi fiica cea mare a actorului, din prima căsătorie.

Alec Baldwin, de 62 de ani, şi Hilaria, de 36 de ani, au fost surprinşi la plajă în Hamptons, celebră colonie de vară preferată de oamenii înstăriţi şi frecventată de locuitorii din New York. Erau împreună cu copiii lor, Carmen, de 6 ani, Rafael, de 5 ani, Leonardo, de 3 ani, şi Romeo, de 2 ani, dar şi cu Ireland, în vârstă de 24 de ani, pe care Alec o are din prima căsnicie, cu Kim Basinger (66 de ani).

foto_3_profimedia-0549363201_1.jpg

Actorul şi soţia sa abia aşteaptă să devină din nou părinţi

Hilaria aşteaptă să nască al cincilea copil şi părea foarte fericită în timp ce se lăfăia la soare. Ea mai mult îi privea pe copii, decât să se ocupe îndeaproape de ei. 

Actorul şi fiica lui, Ireland, aveau mai mult grijă de cei mici. Alec Baldwin a fost surprins alergând după ei şi adunându-le jucăriile.

foto_2_profimedia-0549363156_1_1.jpg

Alec strânge jucăriile, Leonardo şi Rafael se joacă

El i-a dus în apă să se bălăcească împreună cu Ireland. Hilaria a povestit că se ocupă mai mult de venirea pe lume a celui de-al cincilea plod, fiindcă e însărcinată în opt luni. A pierdut două sarcini, în aprilie şi noiembrie 2019, şi a suferit foarte mult. Ea a povestit că se dă cu multă cremă pe burtă, seara la culcare, spre supărarea soţului, pentru că se urcă unsă în pat.

foto_1_1.jpg

Leonardo, de 3 ani, Romeo, de 2 ani, Rafael, de 5 ani, Carmen, de 6 ani, supravegheaţi doar cu privirea de mama lor

Hilaria a început relaţia cu starul în august 2011. În 2012 s-au logodit şi tot în acelaşi an s-au căsătorit. Baldwin, care are o avere de 65 de milioane de dolari, trăieşte împreună cu familia într-un apartament de 11,7 milioane de dolari în New York. El a fost nominalizat la Oscar pentru rolul din “Ghinionistul”, din 2003. 

Loading...

Citește și

  • Alec Baldwin îi aduce micul dejun în pat soției lui gravide cu al cincilea copil

    Alec Baldwin, în vârstă de 62 de ani este un romantic incurabil! La 7 aprilie, soția lui de 36 de ani, Hilaria Baldwin, a anunțat că este gravidă cu cel de al cincilea copil al clanului. Pentru a o răsfăța, duminică 10 mai, actorul i-a pregătit micul dejun și i l-a adus în pat. Asta a fost singura clipă de liniște de care a avut parte mama celor patru năzdrăvani. Ea a intrat rapid în priză și a început să se hârjonească împreună cu micuții.

  • Hilaria și Alec Baldwin alături de Carmen Gabriela, de 6 ani, Rafael Thomas, de 4 ani, Leonardo Angel, de 3 ani și Romeo Alejandro David, de 2 ani

    Alec Baldwin, în vârstă de 62 de ani este fenomenal! La 7 aprilie, soția lui de 36 de ani, Hilaria Baldwin, a anunțat că este gravidă cu cel de al cincilea copil al clanului. Ea urmează să nască în septembrie și e foarte fericită după ce anul trecut în noiembrie a pierdut o sarcină. Recent, clanul Baldwin a postat o fotografie din izolare cu prilejul sfintelor sărbători de Paști.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1