Alec Baldwin a ieşit cu «grădiniţa» la plimbare

alec-baldwin-familie.jpg

alec baldwin hilaria copii plimbare parc new york
Alec şi Hilaria Baldwin au patru copii împreună
foto: Hepta

Alec Baldwin (60 de ani) este un soţ şi un tată împlinit. Actorul are acasă o adevărată “grădiniţă”, dacă stăm să ne gândim că ultimii patru copii au vârste cuprinse între 4 ani şi 1 lună.

La 60 de ani, ar trebui să-şi plimbe nepoţii, însă Alec Baldwin îşi creşte prichindeii alături de frumoasa lui soţie, Hilaria Baldwin (34 de ani). Cei doi s-au căsătorit în 2012 şi au patru copii împreună, ultimul venind pe lume chiar luna trecută.

hilaria_3.jpg

hilaria baldwin
Hilaria Baldwin îşi supune corpul celor mai mari cazne. Dar îi place
Foto: Instagram
 

În weekend, actorul şi-a scos odraslele la plimbare într-un parc din NewYork. Şi pentru că familia e numeroasă, Alec a avut nevoie şi de ajutorul soţiei, dar şi al bonei. Fiecare avea repartizat câte un cărucior, în timp ce Carmen, fetiţa de patru anişori, era atentă la frăţiorul Leonardo (1 an). Mămica Hilaria plimba bebeluşul Romeo (1 lună), iar Alec îl avea în grijă pe Rafael (3 ani).

alec-baldwin-familie.jpg

alec baldwin hilaria copii plimbare parc new york
Alec şi Hilaria Baldwin au avut nevoie şi de ajutorul bonei
foto: Hepta

 

Hilaria a născut în mai, dar arată senzaţional. Nici nu e de mirare având în vedere că nevasta lui Alec Baldwin este instructor de yoga.

Hilaria a dezvăluit că şi-a dorit să aibă al patrulea copil, deşi le este greu cu atât de mulţi micuţi. “Imaginaţi-vă ce s-ar fi întâmplat dacă am fi avut gemeni! Sau tripleţi! Doamne fereşte! (...) Ziua mea nu se sfârşeşte niciodată. Nu începe şi nu se termină niciodată, din cauza lui Leo, care încă obişnuieşte să ne trezească noaptea. Micuţul doarme cu noi în pat”, declara Hilaria înainte de a-l naşte pe Romeo.

Mai are o fiică din căsnicia cu Kim Basinger

ireland-baldwin.jpg

ireland baldwin fiica alec baldwin eveniment
Ireland a moştenit frumuseţea de la mama ei, Kim Basinger
foto: Hepta

 

Alec Baldwin, care are o avere de 65 de milioane de dolari, trăieşte împreună cu familia într-un apartament de 11,7 milioane de dolari în New York. El s-a căsătorit cu mult mai tânăra sa soţie în iulie 2012. Baldwin mai are o fiică, Ireland, în vârstă de 22 de ani, din căsătoria cu actriţa Kim Basinger (63 de ani), care a durat din 1980 până în 1989.

 

 

 

 

loading...
Loading...

Citește și