Alec Baldwin a ajuns în cârje! Actorul de 59 de ani trecut printr-o operaţie grea, la şold

hepta_3410776.jpg

alec baldwin, carja, operatie sold, new york
Actorul de 59 de ani a început să facă mişcare după operaţia la şold
foto Hepta
Citeste tot despre: 

L-au ajuns din urmă accidentările din tinereţe! Alec Baldwin, 59 de ani, s-a operat acum două săptămâni la capul osului femural pentru că avea nişte dureri insuportabile. Robust şi ambiţios, el a refuzat să stea la pat şi a fost surprins recent mergând în cârje prin New York.

Când soţia ta este antrenoare de yoga, gimnastica de refacere se face în familie. Zilele trecute legendarul Alec Baldwin a fost surprins de paparazzi plimbându-se şontâc-şontâc prin New York, în spatele soţiei lui Hilaria, 34 de ani. Actorul care a dispărut din viaţa publică timp de aproape trei săptămâni, a trecut printr-o operaţie grea la şolc. A avut nevoie de înlocuirea capului femural stâng pentru că fusese atacat de coxartroză. Greul a picat evident pe Hilaria, care este însărcinată cu al patrulea copil şi care a trebuit să aibă grijă de Carmen de patru ani, de Rafael de doi ani, de Leonardo, de un an jumătate şi de soţul imobilizat la pat. Cei doi s-au căsătorit în 2012 şi locuiesc împreună în New York. Alec Baldwin are ao avere estimată la 65 de milioane de dolari şi este plătit cu 300.000 de dolari pe apariţie la emisiunea Saturday Night Live.

loading...
Loading...

Citește și

  • Actorul Alec Baldwin (59 de ani) a fost surprins recent de paparazzi în timp ce se înfrupta dintr-o pizza.

  • Un adevărat record! La vârsta de 59 de ani, actorul Alec Baldwin este pe cale de a deveni tată a cincea oară. Soţia starului, Hilaria, de profesie instructor de yoga, va naşte la primăvară un băieţel.