Alain Delon a suferit o operaţie grea în secret

15_foto-3-6-col-h_52348451.jpg

Starul avea dureri insuportabile

Se târăşte ca un animal rănit! Actorul Alain Delon a suferit o operaţie extrem de grea la şold, care, la vârsta lui înaintată, i-ar fi putut fi fatală. Nu poate merge, e imobilizat la pat, dar nu cere ajutor.

Nu a spus nimănui că va fi supus unei deosebit de riscante intervenţii chirurgicale. Este singur şi deprimat, se ascunde de lume la reşedinţa lui de la Douchy. Copiilor lui nu le-a spus nici un cuvânt când a ajuns la spital şi a fost operat. Nu acceptă să-i calce cineva pragul. A renunţat chiar şi la fidelul lui secretar. Delon a fost operat în cel mai mare secret după ce nu a mai suportat durerile. În primăvară, au început marile lui suferinţe. Medicul i-a descoperit atunci o infecţie provenită de la implanturile dentare. A avut parte de dureri insuportabile în acea perioadă. Până ce nu a fost rezolavată infecţia, nu a putut să fie operat. “Cred că viaţa i-a luat înapoi tot ce i-a dat. Viaţa i-a dat totul: frumuseţe, succes. Dar când viaţa îţi dă totul trebuie să aduni ce ţi-a dat şi apoi să dăruieşti. Când ţi se dă ceva trebuie să oferi. Este singur şi nefericit. Dar nenorocirea şi-a făcut-o singur”, a spus fiul cel mare al actorului, Anthony Delon. Faimosul star cu o avere de 82 de milioane de euro este cu moralul la pământ. Trăieşte rupt de lume, nu vorbeşte cu nimeni.

Fostul sex-simbol al cinematografiei franceze a avut ultima relaţie stabilă cu manechinul olandez Rosalie Van Breeman (47 de ani), între 1987-2002. Din legătura lor au rezultat: Anouschka (22 de ani) şi Alain-Fabien (18 ani). A mai avut o relaţie de lungă durată cu Mireille Darc, între 1969 -1982. A fost căsătorit cu Nathalie Barthelemy (72 de ani), între 1964 -1969. Din căsnicie a rezultat Anthony Delon (46 de ani), actor. Delon a mai avut o scurtă relaţie cu fotomodelul german Nico, din care a rezultat un fiu pe care nu l-a recunoscut, Christian Aaron (53 de ani).

Loading...