Alain Delon și-a pregătit funeraliile: „Vreau să fiu înmormântat lângă câinii mei”

gettyimages-169477293.jpg

alain delon
Alain Delon și-a "organizat" funeraliile și vrea să moară alături de câinii săi de companie
Foto: Getty

În ultimul timp, Alain Delon se gândește tot mai mult la moarte. După ce a declarat într-un interviu că s-a săturat de superficialitatea acestei lumi, celebrul actor a mărturisit că este pregătit să moară, dar vrea să fie înmormântat alături de câinii săi de companie, pe care-i iubește mai mult ca orice pe lume.

Alain Delon a organizat o vizită ghidată pe domeniul său de la Douchy, o proprietate imensă, de 55 de hectare, unde a amenajat și un cimitir în care și-a înhumat nu mai puțin de „50 de câini, frați și surori”, scrie Digi24. Un articol publicat de revista Paris Match precizează că celebrul actor francez dorește să fie înmormântat tot aici, alături de câinii săi iubiți, atunci când moartea va veni.

„Toată viața mea e în aceste morminte”

Alain Delon își înhumează toate animalele de companie în cimitirul de pe domeniul său încă din 1975: „Dacă unii dintre câini au trăit în cuplu, îi înmormântez împreună. Toată viața mea este aici, în aceste morminte. Vreau să fiu înmormântat în mijlocul animalelor mele.”

Actorul s-a asigurat că ultima sa dorință înainte de moarte îi va fi îndeplinită: „Am obținut autorizația pentru a fi înmormântat în capela mea, în mijlocul câinilor mei”, a declarat Alain Delon pentru Le Parisien.

Starul francez pare mai atașat de animalele sale de companie, decât de vreo persoană specială din viața sa. Povestea cândva despre cât de mult a fost afectat de moartea unei cățelușe din rasa doberman: „Ea se află mereu în gândurile mele, în inima mea și în amintirile mele. Într-o zi, am certat-o pentru ceva, am văzut-o că mă privea și că plângea.asta m-a bulversat.”

Vrea să-și eutanasieze unul dintre câini, să moară odată cu el

În prezent, câinele pe care-l iubește cel mai mult este Loubou, un ciobănesc belgian malinois, în vârstă de trei ani: „Îmi lipsește atunci când nu sunt cu el. Am avut 50 de câini în viața mea, dar cu acesta am o relație specială. Mă enervează că nu vrea să urce scara interioară și, dintr-o dată, am văzut că nu pot să dorm fără el, dar asta se va rezolva. Are caracter, nu iubește pe toată lumea.”

Alain Delon este atât de atașat de Loubou, încât a mărturisit că vrea ca Loubou să fie eutanasiat în cazul în care actorul va muri înaintea sa. Vrea să meargă pe lumea cealaltă împreună: „Dacă voi muri înaintea lui, îi voi cere veterinarului să plecăm împreună (cu câinele, n.r.). îi va face o injecție, pentru ca el să moară în brațele mele. Prefer să moară așa, decât să știu că va muri culcat pe mormântul meu din cauza suferinței cauzate de despărțirea noastră”, a mărturisit Alain Delon.

loading...
Loading...

Citește și