Aishwarya Rai, fostă Miss World, infectată cu COVID-19. Socrul, soţul şi fiica ei au şi ei noul coronavirus

aishwarya-rai.jpg

Aishwarya Rai
foto: AFP

Trei generaţii ale uneia dintre cele mai faimoase familii de actori de la Bollywood sunt infectate cu COVID-19, informaţia fiind confirmată de oficiali indieni. Rezultatele obţinute duminică (12 iulie) arată că Aishwarya Rai Bachchan, fostă Miss World, şi fiica ei Aaradhya, de 8 ani, au contactat noul coronavirus. Asta după ce socrul ei, actorul Amitabh Bachchan şi soţul ei, Abhishek Bachchan, au anunţat că au fost infectaţi cu SAR-Cov2 sâmbătă.

Cei doi bărbaţi se află deja în spital, în Mumbai, cu simptome uşoare. Abhishek a anunţat că el şi tatăl lui vor rămâne acolo până când medicii vor decide că pot pleca, notează bbc.com

aishwarya-rai-familie.jpg

Aishwarya Rai Bachchan, alături de fiica Aaradhya şi soţul Abhishek Bachchan
foto: AFP

Aishwarya Rai Bachchan (46 de ani) este una dintre cele mai faimoase actriţe de la Bollywood, atât în India, cât şi în întreaga lume. Ea a jucat în numeroase filme de la Bollywood şi Hollywood, după ce a câştigat concursul Miss World în 1994. Ambasador al Goodwill, Rai Bachchan a fost prima actriţă indiană care a făcut parte din juriul Festivalului de Film de la Cannes, în 2003. 

Ea şi fiica ei ar fi asimptomatice. Soţul actriţei a publicat un mesaj pe Twitter, spunând că cele două se află în autoizolare acasă. 

Amitabh Bachchan şi fiul lui, îngrijiţi într-un spital din Mumbai

amitabh-bachchan.jpg

Amitabh Bachchan
foto: AFP

Amitabh Bachchan a anunţat sâmbătă, tot pe platforma Twitter, că a fost testat positiv cu COVID-19, şi le-a spus celor 43 de milioane de urmăritori că întreaga lui familia şi tot personalul lui vor fi testaţi la rândul lor. Bachchan, în vârstă de 77 de ani, a jucat în peste 200 de filme, având o carieră de cinci decenii. 

El şi fiul lui Abhishek, de 44 de ani, au fost duşi la spitalul Nanavati din Mumbai. Actorul a rugat, de asemenea, pe toţi cei care au fost în contact cu el în ultimele zece zile să se testeze. Soţia lui, Jaya, a ieşit negativă la test. 

Vestea îmbolnăvirii lui Amitabh Bachchan a dus la un val de mesaje, inclusiv din partea Ministrului indian al Sănătăţii, care îi doresc iubitului actor o însănătoşire grabnică, 

Pe lângă actorie, Bachchan a fost avut o scurtă carieră şi în politică, iar recent s-a implicat activ în campanii de conştientizare a pericolului pe care îl pune coronavirusul. 

India, locul trei în lume la infecatări cu COVID-19

India se află pe locul trei în lume, după SUA şi Brazile, ca număr de infectări. Duminică, un număr record de 27.000 de indieni au fost testaţi pozitiv, iar numărul total al celor care au contactat noul coronvirus a ajuns la 850.000. Mai mult, au existat plângeri că numărul mediciilor este redus, iar populaţia nu este testată la scară destul de mare. 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1