Adio burtică! Vin Diesel a revenit la forma fizică din ”Fast and Furious” și și-a arătat mușchii

vin_diesel_adio_burtica.jpg

Vin Diesel își arată iar mușchii pe rețelele sociale
Vin Diesel își arată iar mușchii pe rețelele sociale
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Adio burtică! Vin Diesel, 54 de ani, pe numele lui real Mark Sinclair a revenit la forma fizică ce l-a consacrat în seria de filme ”Fast and Furious”. Actorul a postat o fotografie cu mușchii lui voluminoși pe contul lui de pe o rețea socială.

Vin Diesel este iar în forma fizică de altă dată, la cei 54 de ani ai săi! Actorul care a fost surprins în septembrie cu o burtică destul de mare, în timpul vacanței lui din Europa, s-a pus serios pe treabă. În urmă cu doar o săptămână el le-a arătat fanilor că s-a pus pe treabă și a postat o fotografie în care își antrena umerii împreună cu amicul lui, pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton. Diesel a surprins pe toată lumea în septembrie, în timpul Festivalului de Film de la Veneția când a fost fotografiat de paparazzi cu o burtică destul de rotunjoară, la bordul unui iaht privat. Nu este prim oară când pofticiosul Vin Diesel ia în greutate în timpul vacanțelor, când ia o pauză de la filmări. În ultimii șapte ani, el a fost surprins de mai  multe ori cu colăcei pe talie în timpul vacanțelor, iar când revenea pe platourile de filmare arăta ca desprins din reviste.

Citește și:

Vin Diesel, de nerecunoscut! Actorul, tot mai departe de imaginea din “Furios și iute”

INTERVIU Alina Pușcău: "Vin Diesel mi-a zis că am fost dragostea vieții lui". Adevăratul motiv pentru care l-a părăsit

Vin Diesel, tatăl perfect pentru trei copii

Vin Diesel este considerat de mulți tatăl perfect de la Hollywood. Vin Diesel, pe numele lui real Mark Sinclair s-a născut la 18 iulie 1967. Are o statură de 1,87 metri înălțime și are 100 kg. Este pofticios din fire și atunci când pleacă în vacanță se răsfață cu dulciurile. Așa se explică de ce ajunge să pună pe el în mai puțin de o lună peste 5 kilograme.El este cuplat cu Paloma Jimenez din 2007 și au trei copii împreună: Pauline, 6 ani, Vincent, 11 ani și Hania de 13 ani. Diesel a recunoscut că în tinerețe a fost un afemeiat, dar spune că de când este lângă Paloma s-a transformat într-un familist convins.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5