Adele s-a transformat radical și este mai fericită ca oricând! Cum arată vedeta nemachiată

adele-slaba.png

adele
Adele i-a uimit pe toți cu transformarea radicală
Sursă foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Adele, în vârstă de 32 de ani, s-a reinventat complet, iar cea mai recentă imagine postată de artistă nu mai amintește cu nimic de cea pe care o știam cu toți, în urmă cu 5-6 ani. Artista britanică i-a adus un omagiu artistei sale preferate, Beyonce, și i-a uimit încă o dată pe fanii săi. Iată cum arată Adele după ce a slăbit mai bine de 50 de kilograme!

Adele a divorțat de soțul său anul trecut și s-a reinventat complet. A urmat o dietă strictă, a renunțat la dulciuri, alcool, iar rezultatele nu au întârziat să se vadă. După o perioadă îndelungată în care nu a mai apărut public, Adele i-a uimit pe toți atunci când s-a afișat la un eveniment la începutul anului, cu 50 de kilograme în minus. Rochiile lungi, largi, sunt o amintire pentru vedeta care se mâdrește cu silueta de invidiat pe care a obținut-o.

adele.jpg

adele
Așa arată Adele în prezent, după ce a slăbit mai bine de 50 de kilograme
Sursă foto: Instagram

„Obișnuiam să beau 10 căni de ceai pe zi, cu două linguri de zahăr în fiecare, astfel încât consumam 20 de linguri de zahăr pe zi. Acum nu mai beau și am mai multă energie ca oricând”, s-a confesat artista într-un interviu acordat ziarului The Sun.

adele-inaintee.jpg

adele inainte de a slabi
Adele, înainte de a începe cura de slăbire
Sursă foto: profimedia

Beyonce, artista preferată a lui Adele a lansat o nouă melodie, ocazie cu care solista britanică nu a ratat ocazia de a o felicita public pe cea pe care o consideră un model profesional. În cea mai recentă fotografie, Adele este aproape de nerecunoscut: aceasta a pozat sub un ecran unde rulează cel mai nou clip al lui Beyonce, arătându-și admirația pe care o poartă cântăreței americane. În plus, Adele poartă o vestimentație similară celei avute de Beyonce în videoclipul melodiei.

Nemachiată, dar cu un zâmbet de milioane, Adele a făcut furori cu fotografie pe care a postat-o pe Instagram, peste 3 milioane de oameni din întreaga lume au apreciat instantaneul în mai puțin de 24 de ore de la publicare.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1