Adele s-a înţeles cu soţul asupra custodiei copilului după divorţ. Iată ce au stabilit

Adele Simon Konecki

Adele şi Simon Konecki au avut o relaţie de opt ani
Adele şi Simon Konecki au rămas prieteni după divorţ
Foto: Profimedia

După ce a depus joi, 12 septembrie, cererea de divorţ de soţul ei, Simon Konecki, Adele s-a înţeles cu fostul partener de viaţă privitor la custodia fiului lor. Copilul are vârsta de 6 ani.

Fostul soţ al lui Adele, Simon Konecki (46 de ani), a acceptat să aibă custodia comună cu vedeta, în vârstă de 31 de ani, pentru copilul lor, Angelo, de 6 ani. Cei doi s-au înţeles la numai 4 zile de la depunerea actelor de divorţ la un tribunal din Los Angeles. Tot ca un semn că despărţirea lor va fi amicală este faptul că Simon a acceptat ca toate discuţiile legate de bani ale desfacerii căsătoriei să se facă “prin mediere privată”. Adele şi fostul soţ au anunţat că se despart în luna aprilie. La începutul acestei luni, mai multe surse au dezvăluit pentru “People” că ei vor rămâne apropiaţi de dragul copilului lor.

Adele s-a despărțit de soțul ei după trei ani de căsnicie

Ce decizie a luat Adele după divorţ. Ce fel de iubit își dorește

Fostul soţ poate obţine 90 milioane $

“L-au crescut pe Angelo cu dragoste, căldură şi respect adevărat unul pentru altul. Ea este foarte fericită să fie mamă şi să cânte”, a spus o sursă. Simon şi Adele şi-au început relaţia în 2011 şi în 2012 a venit pe lume fiul lor.  S-au căsătorit anul trecut, în luna mai, potrivit datelor din dosarul de divorţ, care au fost obţinute de ziarul britanic “Daily Mail”. Cuplul a ales să divorţeze în California. Simon ar putea să se aleagă cu jumătate din averea cântăreţei, care se ridică la 180 de milioane de dolari. Micuţul Angelo locuieşte împreună cu mama lui, Adele, în Beverly Hills, unde aceasta a achiziţionat o nouă casă chiar faţă în faţă cu cea în care locuia împreună cu Simon. Adele s-a înţeles cu soţul asupra custodiei copilului după divorţ.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1