Adele a reuşit să slăbească 10 kilograme făcând un simplu exerciţiu

adele.jpg

Adele a reuşit să slăbească 10 kilograme făcând un simplu exerciţiu
Sursa foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Cântăreaţa britanică Adele a reuşit să slăbească aproximativ zece kilograme, la scurt timp după ce s-a aflat că divorţează de soţul ei, Simon Konecki. Artista spune că a făcut un simplu exerciţiu pentru a reuşi asta.

Cântăreaţa şi-a arătat noua silueta într-o fotografie realizată alături de solistele de la Spice Girls,  înainte de concertul acestora de pe Wembley, de sâmbătă seara.

Probabil că divorţul a afectat-o, însă ceea ce a ajutat-o pe Adele să slăbească ar fi fost câteva exerciţii fizice.

Se pare că Adele ar fi luat clase de ”Reformer Pilates”, exerciţii care sunt menite să îmbunătăţească forţa musculară şi flexibilitatea.

Acestea sunt tot mai populare în ultima vreme în rândul celebrităţilor precum Madonna şi Jennifer Aniston.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și:

Dieta daneză: slăbeşti până în 20 kg în 13 zile

Ţi-o mai aminteşti pe Thalia? Arată incredibil la 48 de ani, iar copiii îi seamănă perfect

Loading...
 
 

Citește și

  • Se pare că interpreta britanică Adele este mai eficientă decât somniferele: potrivit unui sondaj realizat recent, piesele ei sunt cel mai des ascultate de cei care vor să adoarmă.

  • Radu Vâlcan i-a oferit un „măruţişor” romantic iubitei lui, Adela Popescu. I-a adus trupa Vunk să-i cânte, totul în emisiunea „Happy Hour” a lui Cătălin Măruţă.

  • Anastasia Tănase (18 ani), amica lui Radu Mazăre jr, face parte dintr-un şir de tineri de bani gata care au pe mână bolizi cu care fac prăpăd pe străzile Constanţei. Culmea, nici după ce a zdrobit piciorul unui pieton, fetei comisarului de la Garda Financiară din Constanţa nu i-a fost suspendat permisul de conducere.