Acum știm de unde a moștenit Eva Mendes trăsăturile cu care a fost înzestrată

hepta_1345277.jpg

eva mendes bunica instagram
Eva Mendes este de o frumuseţe rară
foto: Hepta

Eva Mendes este una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood. De dragul iubitului ei, actorul Ryan Gosling, Eva s-a retras de câţiva ani din lumina reflectoarelor şi s-a făcut femeie de casă.

Acum, actriţa este mama a două fetiţe şi a intrat în afaceri, promovând o colecţie vestimentară.

hepta_3134269.jpg

ryan gosling eva mendes cuplu
Ryan Gosling şi Eva Mendes sunt un cuplu extrem de discret
foto: Hepta

Mendes are o frumuseţe aparte şi asta datorită originilor ei cubaneze. Actriţa este fiica cea mai mică dintr-o familie originară din Cuba. Ea s-a născut în Miami şi a crescut în Los Angeles.

Cum pe marele ecran nu mai apare de ceva timp, Eva ţine legătura cu fanii ei prin intermediul contului de socializare. Recent, ea a postat pe Instagram, acolo unde are peste un milion de fani, o poză cu bunica ei. Actriţa trece prin momente grele după ce bunica ei a murit.

da.jpg

eva mendes bunica instagram
Aşa arăta bunica Evei în tinereţe
foto: Instagram

 

“Caridad Suarez. Ce femeie a fost! Te iubim bunicuţo. Ne va fi atât de dor de tine. Te rog vino în visurile mele! Vei rămâne mereu în inimile noastre”, a scris Eva pe Instagram lânga poza cu bunica ei. În poza alb-negru apare bunica Evei în tinereţe, o femeie extrem de frumoasă şi cu un zâmbet perfect. Fanii au observant asemănări între Eva şi bunica ei şi pe lângă condoleanţe i-au spus că a moştenit frumuseţea de la ea.  

 

 

 

 

Loading...

Citește și