Actorul Thomas Jefferson Byrd a fost împuşcat mortal sâmbătă noapte în Atlanta

Thomas Jefferson Byrd .jpg

Thomas Jefferson Byrd
Actorul Thomas Jefferson Byrd a fostîmpușcat de mai multe ori în spate
Sursa foto: Variety

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Actorul Thomas Jefferson Byrd, cunoscut din mai multe filme regizate de Spike Lee, a fost împuşcat mortal în Atlanta, potrivit poliţiei locale citate de Variety. Byrd, în vârstă de 70 de ani, a fost ucis cu mai multe focuri de armă sâmbătă noapte.

Sâmbătă noapte, poliţia a fost alertată cu privire la o persoană rănită, care fusese împușcată. Medicii chemaţi la faţa locului l-au identificat pe actorul Thomas Jefferson Byrd şi au pronunţat decesul. Moartea sa a fost cauzată de mai multe răni în spate provocate de o armă de foc. Departamentul de poliţie din Atlanta a transmis că investigaţia continuă.

Cine a fost actorul Thomas Jefferson Byrd, împușcat mortal sâmbătă noapte

Actorul Thomas Jefferson Byrd a jucat în mai multe filme ale lui Spike Lee, între care „Clockers”, „Get on the Bus”, „Bamboozled”, „Chi-Raq”, „Red Hook Summer”, „Girl 6” şi „Da Sweet Blood of Jesus”. El a jucat şi în „Brooklyn’s Finest” al lui Antoine Fuqua, în filmul biografic „Ray” şi în „Set It Off” al lui F. Gary Gray.

Duminică, Lee a scris pe Instagram: „Sunt atât de trist să anunţ decesul tragic al fratelui nostru iubit Thomas Jefferson Byrd, noaptea trecută, în Atlanta, Georgia”.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5