Actorul Nick Cordero a murit infectat cu coronavirus. Ce i s-a întâmplat înainte de moarte a fost îngrozitor!

nick-cordero-coronavirus.jpg

Nick Cordero îmbrăcat în costum negru fotografiat la un eveniment monden
Actorul Nick Cordero stat peste 90 de zile în spital, bolnav de coronavirus, însă medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața
Sursa foto: DailyMail

Actorul Nick Cordero a murit infectat cu coronavirus, după trei luni de suferință cumplită. Vedeta de pe Broadway, în vârstă de 41 de ani, s-a stins din viața duminică, în Spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, unde fusese internat în martie.

Anunțul morții a fost făcut de soția sa, Amanda Kloots, printr-o postare emoționantă pe Instagram. Aceasta a scris că în ultimele sale clipe Nick Cordero a fost înconjurat de familie, care a cântat și s-a rugat în timp ce el a părăsit liniștit acest pământ.

Actorul Nick Cordero a murit infectat cu coronavirus. Soția, Amanda Kloots: „Mi-am pierdut credința”

„Dumnezeu are acum încă un înger în rai”, a mai spus Amanda, care are cu Nick Cardero un băiat în vârstă de un an, pe nume Elvis. „Mi-am pierdut credința și mă doare tot. Inima mea este frântă și nu îmi pot imagina viața noastră fără el. Nick a fost o lumină strălucitoare”, a scris Amanda Kloots, care îi era soție din 2017.

nick-cordero.jpg

Nick Cordero și soția sa Amanda Kloots
Nick Cordero era căsătorit cu Amanda Kloots și aveau împreună un băiețel de un an, pe nume Elvis
Sursa foto: DailyMail

Nick Cordero suferise o amputație de picior

Suferința starului de pe Broadway, nominalizat la Premiul Tony pentru cel mai bun rol secundar într-un musical, a fost una îngrozitoare. Nick Cordero tocmai se mutase din New York la Los Angeles pentru a putea juca în Rock of Ages Hollywood. În martie, s-a infectat cu coronavirus și a fost internat în spital, iar evoluția sa a fost una dramatică, aflăm de pe stirileprotv. În aprilie, doctorii i-au amputat un picior din cauza formării unor cheaguri de sânge în timp ce era ventilat mecanic. Ulterior, Nick Cordero a suferit mai multe complicații, printre care două atacuri cerebrale, un șoc septic și acumulare de fungi în plămâni.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1