Actorul James Michael Tyler din serialul "Friends” a anunțat că suferă de cancer în stadiul 4

gunther-friends.png

Actorul James Michael Tyler, cunoscut pentru rolul Gunther din serialul „Friends”, a dezvăluit că suferă de cancer la prostată

Actorul James Michael Tyler, cunoscut pentru rolul Gunther din serialul „Friends”, a dezvăluit că suferă de cancer la prostată, ajuns în stadiul patru. Într-un interviu acordat „Today” de la NBC, actorul în vârstă de 59 de ani a dezvăluit că a primit diagnosticul în septembrie 2018, după un examen de rutină.

De atunci, cancerul i-a afectat oasele şi nu mai poate merge acum. În prezent, face chimioterapie. „În cele din urmă, ştii, probabil că mă va lua”, i-a spus el gazdei emisiunii, Craig Melvin,

Tyler a explicat că, din cauza pandemiei, a ratat o examinare şi cancerul s-a răspândit la oase. „Cancer în stadiu avansat”, a confirmat el. Actorul a îndemnat bărbaţii să meargă la controale. „Există alte opţiuni disponibile pentru bărbaţi, dacă îl descoperă mai devreme decât am făcut-o eu”.

James Michael Tyler a jucat 10 ani în serialul "Friends"

Una dintre cele mai populare figuri din serialul „Friends”, Tyler a apărut, prin Zoom, şi în programul special de reunire a starurilor show-ului. „Au fost zece ani memorabili din viaţa mea, sincer”, a spus el despre serial. „Nu îmi pot imagina o experienţă mai bună. Toţi au fost fantastici şi a fost o plăcere să lucrez cu ei”. El a adăugat că actorul David Schwimmer şi unii membri din echipa producţiei de televiziune au ştiut despre afecţiunea lui, însă nu a dorit să facă acest lucru public în timpul programului secial.

 

Tyler a apărut şi alături de Matt LeBlanc într-un episod din 2012 al sitcomului „Episodes” (BBC), iar în film a jucat în producţii ca „The Disturbance at Dinner”, „Foreign Correspondents”, „Motel Blue” şi „Jason's Big Problem”. Întrebat dacă îşi doreşte să fi făcut ceva diferit, el a răspuns: „Aş fi ascultat-o pe soţia mea minunată, care a fost puterea mea absolută prin toate astea. Aş fi mers mai devreme la medic şi l-aş fi descoperit mai devreme”.

Citește și:

Matthew Perry, din serialul «Friends», transformare șocantă. Actorul s-a neglijat și s-a autodistrus

Ce obiect a sustras Jennifer Aniston din garderoba serialului Friends: "Mi se potrivește și astăzi"

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1