Actorul care l-a interpretat pe Iisus: îi place berea şi nu poate trăi fără Google Maps. „Sunt disperat când nu-mi găsesc telefonul“

profimedia-0094315185.jpg

Rolul a fost marcant pentru Powell şi, fără îndoială, cel mai important din carieră @profimedia
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Unul dintre cele mai tulburătoare filme, „Iisus din Nazareth“, capodopera regizorului Franco Zeffirelli, impresionează şi azi, la 44 de ani de la lansare. Iar asta datorită rolului magistral făcut de actorul britanic Robert Powell, interpretul lui Iisus. Şi, chiar dacă au circulat multe zvonuri după lansarea peliculei, inclusiv acela că actorul a înnebunit, el este un om la fel de normal ca ceilalţi.

Poate providenţa a făcut ca actorul să primească rolul care l-a făcut celebru, deşi el se prezentase la casting pentru personajul Iuda. Potrivit multor istorici, adevăratul Iisus a fost un bărbat brunet, cu o constituţie robustă şi păr scurt, astfel că regizorul italian Franco Zeffirelli i-ar fi dorit în acest rol pe Dustin Hofman sau Al Pacino.

Însă viziunea lui s-a schimbat total atunci când l-a întâlnit pe Robert Powell. În acest film clasic de Paşte, Franco Zeffirelli şi-a prezentat propria versiune a lui Mesia, care, de altfel, era mult mai apropiată culturii occidentale: un bărbat fragil, cu păr lung, ondulat şi ochi albaştri.

Citește aici continuarea.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1