50 Cent, anchetat în urma unui mesaj amenințător. Cel vizat ar fi un polițist

50cent.jpg

50 cent, în atenția poliției, după publicarea unei expresii ciudate, pe Instagram
Foto: Instagram

Rapperul american 50 cent se află în atenția oamenilor legii, după ce un mesaj publicat de acesta pe rețelele de socializare ar fi fost interpretat ca fiind amenințător la adresa unui polițist.

50 cent, pe numele său real Curtis James Jackson III, este anchetat de departamentul de poliție din New York (NYPD), după ce se presupune că acesta ar fi amenințat un om al legii, prin intermediul contului personal de Instagram. Pe numele său a fost formulată o plângere oficială, conform The Hollywood Reporter, în care cântărețul este acuzat de „hărțuire gravă”, iar organele de ordine au demarat, astfel, o învestigație în acest sens. 

Pe Instagram-ul rapperului a tot apărut, de-a lungul timpului, expresia „Get a strap”, căreia nu i se știe exact însemnătatea, însă se vehiculează că artistul ar instiga la violență prin sintagma anterior menționată, aceasta putând să exprime îndemnul „ia o armă”, „strap” însemnând în argoul american, „armă”. 

Conform unui articol al publicației Page Six, în continuarea unei poze pe care 50 cent a șters-o ulterior, acesta ar fi folosit respectivul mesaj pentru a-l amenința pe inspectorul Emmanuel Gonzalez, din cadrul departamentului de poliție din New York. 

50cent2.jpg

Rapperul s-a amuzat pe seama situației, pe Instagram
Foto: Instagram

„În urmă cu câteva luni, Curtis 50 Cent Jackson a depus actele pentru a pantenta expresia «Get a Strap», slogan pe care îl publică pe toate conturile sale de social media. El este publicat în legătură cu înregistrări video şi fotografii, inclusiv ale lui sau ale lucrurilor pe care le promovează”, a explicat reprezentantul rapperului, prin intermediul unui comunicat.

Acesta susține, de asemenea, că expresia patentată de artist nu face absolut deloc referire la violență sau instigarea la cumpărarea de arme de foc, astfel, interpretarea mesajului ca pe o amenințare la adresa cuiva nu poate intra în calcul. „În contextul dat, mesajul în cauză nu poate fi interpretat ca fiind o amenințare sau o instigare la violență asupra nimănui. Domnul Jackson nu tolerează ori promovează violenţa. «Get The Strap» este o expresie ludică folosită de domnul Jackson pentru a puncta situaţii absurde sau revoltătoare”, reiese din comunicatul prezentat. 50 Cent s-a amuzant pe seama plângerii, publicând o fotografie cu știrea despre raportul poliției. Prietenii săi virtuali i-au ținut isonul, comentând despre absurditatea situației. 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1