Meryl Streep, de 39 de ani cu același bărbat. Alte cupluri de vedete unite pe viață

meryl_streep_don_gummer_main.jpg

meryl streep si don gummer
Meryl Streep și Don Gummer
foto: Getty Images

Într-o perioadă în care se vorbește mai mult despre divorțuri și, ca un făcut, poveștile frumoase de iubire par sortite eșecului după numai trei ani de fericire, din lumea vedetelor răzbat și vești bune. Există și cupluri care, în ciuda problemelor, aleg să rămână unite și să lupte pentru relația lor.

După un an în care cuplu de aur al Hollywood-ului, Angelina Jolie și Brad Pitt, s-a destrămat în cel mai lipsit de strălucire mod cu putință, parcă simțeam nevoia trecerii în revistă a căsniciilor fericite din lumea celebrităților.

Iată 12 cupluri pe care timpul nu le-a erodat, iar problemele parcă le-au dat și mai multă forță. la peste 30 de ani de iubire, aceștia lasă impresia că se iubesc mai mult decât oricând.

Jeff Bridges și Susan Geston, căsătoriți de 40 de ani

Jeff Bridges (67 de ani) s-a căsătorit cu Susan Geston în 1977. S-au întâlnit în timpul filmărilor la ”Rancho Deluxe”, care au avut loc la o fermă unde Geston era angajată ca menajeră. Au împreună trei fiice și o nepoată în vârstă de aproape șase ani.

susan_jeff_bridges.jpg

susan si jeff bridges
Susan și Jeff Bridges
foto: Getty Images

 

Meryl Streep și Don Gummer, căsătoriți de 39 de ani

Meryl Streep (67 de ani) și sculptorul Don Gummer (70 de ani) sărbătoresc anul acesta 39 de ani de căsnicie. Iată ce spune actrița despre relația ei: ”Nu știu ce m-aș face fără soțul meu. Aș fi fost pierdută, emoțional cel puțin, dacă nu l-aș fi întâlnit. Este extraordinar”.

meryl_streep_don_gummer.jpg

meryl streep si don gummer
Meryl Streep și Don Gummer
foto: Getty Images

 

Danny DeVito și Rhea Perlman, căsătoriți de 35 de ani

Danny DeVito (72 de ani) a întâlnit-o pe Rhea Perlman (68 de ani), iubirea vieții lui, pe vremea când amândoi erau actori la teatru. S-au mutat împreună la numai două săptămâni după ce s-au cunoscut. Au trei copii, iar fiica lor cea mare, Lucy, vrea să fie actriță, asemenea părinților ei. În 2012, după 30 de ani de căsnicie și 40 de ani de când erau împreună, DeVito și Perlman s-au separat, dar s-au împăcat anul următor.

danny_de_vito_rhea_pearlman.jpg

danny devito si rhea perlman
Danny DeVito și Rhea Perlman
foto: Getty Images

 

Denzel și Pauletta Washington, căsătoriți de 34 de ani

Denzel Washington (62 de ani) și Pauletta (66 de ani) au trecut prin multe în relația lor de cuplu, dar au crezut în iubirea lor și au rămas împreună. ”Pentru mine, «dragostea» din povestea de dragoste înseamnă să depășești greutățile. Pasiunea, plăcerea – asta e ușor. O poveste de dragoste este felul în care rămâi îndrăgostit după o încercare dificilă”, a declarat la un moment dat Pauletta.

denzel_paulette_washington.jpg

denzel si pauletta washington
Denzel și Pauletta Washington
foto: Getty Images

 

Goldie Hawn și Kurt Russell, împreună de 34 de ani

Goldie Hwan (71 de ani) și Kurt Russell (65 de ani) s-au cunoscut în 1983, la filmările pentru Swing Shift (Femei în timp de război) și nu s-au mai despărțit de atunci. Dacă e să-l credem pe Russell, ”nu avem nevoie de căsătorie, nu dăm prea mulți bani pe normele sociale. Dar ne respectăm unul pe celălalt… Drept urmare, două procente din viața noastră au fost cu adevărat rele, alte două – așa și așa, iar restul de 96 au fost de-a dreptul magice”.

goldie_hwn_kurt_russell.jpg

goldie hawn si kurt russell
Goldie Hawn și Kurt Russell
foto: Getty Images

 

Oprah Winfrey și Stedman Graham, împreună de 31 de ani

Oprah Winfrey (62 de ani) și omul de afaceri Stedman Graham (65 de ani) sunt împreună de peste 30 de ani, dar nu și-au oficializat relația. Întrebată de ce nu s-a măritat până acum, Oprah a răspuns: ”M-am gândit la asta la nunta Tinei Turner, pentru că Tina mi-a spus întotdeauna «Oprah, trebuie s-o faci. Chiar trebuie!». M-am întrebat dacă lucrurile s-ar schimba în vreun fel. Și nu, nu cred că ar conta”.

oprah_winfrey_stedman_graham.jpg

oprah winfrey si stedman graham
Oprah Winfrey și Stedman Graham
foto: Getty Images

 

Tom Hanks și Rita Wilson, căsătoriți de 29 de ani

Tom Hanks (60 de ani) și-a întâlnit viitoarea soție, actrița Rita Wilson (60 de ani), în timpul audițiilor pentru filmul Volunteers. În grupul de tinere vorbărețe și dezghețate care se prezentaseră la casting, taciturna Rita Wilson făcea figură aparte, dar tocmai asta i-a plăcut cel mai mult lui Tom la Rita. Anul acesta sărbătoresc 29 de ani de căsnicie, ceea ce nu e deloc puțin lucru la Hollywood.

tom_hanks_rita_wilson.jpg

tom hanks si rita wilson
Tom Hanks și Rita Wilson
foto: Getty Images

Michael J. Fox și Tracy Pollan, căsătoriți de 29 de ani

Michael J. Fox (55 de ani) s-a însurat cu actrița Tracy Pollan (56 de ani), partenera sa din serialul Family Ties, în 1988. ”N-aș mai fi fost astăzi în viață, dacă nu era Tracy, n-am nicio îndoială. Atunci când i-a spus de boala mea, de Parkinson, am întrebat-o «Ești pregătită pentru asta?», iar ea mi-a răspuns «Da, sunt»”, a mărturisit actorul într-un interviu.

michael_j_fox_tracy_pollan.jpg

michael j fox si tracy pollan
Michael J. Fox și Tracy Pollan
foto: Getty Images

 

John Travolta și Kelly Preston, căsătoriți de 26 de ani

John Travolta (62 de ani) și Kelly Preston (54 de ani) au trecut printr-o perioadă cumplită, după ce fiul lor, Jett (16 ani), a fost găsit mort în timpul unei vacanțe cu familia, în Bahamas, în 2009. Diagnosticat încă din copilărie cu o boală care provoca inflamarea vaselor de sânge, adolescentul a suferit un atac de cord. Travolta și Preston, adepți ai scientologiei, au fost acuzați la vremea respectivă că nu au mai respectat medicația lui Jett, care făcea des crize de epilepsie. Cei doi au reușit să depășească împreună acest moment teribil, iar anul acesta sărbătoresc 26 de ani de căsnicie.

john_travolta_kelly_preston.jpg

john travolta
John Travolta și Kelly Preston
foto: Getty Images

 

Sting și Trudie Styler, căsătoriți de 25 de ani

Sting (65 de ani) și Trudie Styler (63 de ani) se iubesc de peste 30 de ani. În timpul căsniciei lor, au crescut patru copii și au clădit una dintre cele mai solide familii din lumea celebrităților. După atâția ani de relație, se țin în continuare de mână în aparițiile lor publice și nu se sfiesc să-și declare iubirea ori de câte ori au ocazia.

sting_trudie_styler.jpg

sting si trudie styler
Sting și Trudie Styler
foto: Getty Images

 

Anette Bening și Warren Beaty, căsătoriți de 25 de ani

Anette Bening (58 de ani) a reușit să-l îmblânzească pe cel mai iubăreț actor de la Hollywood, seducătorul Warren Beaty (79 de ani). Cei doi sunt căsătoriți de aproape 25 de ani și au patru copii. Stephen Ira, cel mai mare fiu al lor, a recunoscut că este transsexual în 2006.

anette_bening_warren_beatty.jpg

anette bening si warren beaty
Anette Bening și Warren Beaty
foto: Getty Images

 

Michelle Pfeiffer și David E. Kelley, căsătoriți de 24 de ani

Michelle Pfeiffer (58 de ani) l-a cunoscut pe producătorul David E. Kelley (60 de ani), viitorul ei soț, în timp ce încerca să adopte un copil. La început, David trecea pe la Michelle doar că să aibă grijă de copil, dar într-o zi actrița și-a dat seama că nu mai vrea să-l lase să plece. ”Uneori ne este teamă să facem schimbări radicale în viață. Dar dacă o facem, răsplata e pe măsură”, a declarat la un moment dat Michelle Pfeiffer.

michelle_pfeiffer_david_e_kelly.jpg

michelle pfeiffer si david e kelly
Michelle Pfeiffer și David E. Kelly
foto: Getty Images
Loading...

Citește și

  • Anul acesta, parada cuplurilor pe covorul roșu al Globurilor de Aur a fost interminabilă. Ne-am bucurat să vedem că și cuplurile noi, dar și cele veterane, de la Hollywood, au decis ca, ediția aceasta, să se prezinte pe covorul roșu și să ia parte la una dintre cele mai palpitante momente ale industriei cinematografice.

  • eva mendes ryan gosling cuplu

    Sunt vedete care profită de orice invitație pentru a apărea peste tot, dar sunt și unele pe care doar paparazzi reușesc să le surprindă în același cadru. Haideți, așadar, să vedem care sunt cele mai discrete cupluri de la Hollywood!

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1