Tehnologia care va revoluționa televizoarele viitorului! Cine pregătește noile ecrane

Samsung nu are timp de pierdut când vine vorba de inovație, iar cel mai nou brevet înregistrat de companie ne arată o bucățică de viitor, scriu cei de la publicația de tehnologie Playtech.

Samsung nu se mulțumește cu tehnologiile pe care le are deja la dispoziție, astfel că avem de-a face cu un proces de inovație continuu în laboratoarele companiei.

Una dintre aceste novații a fost prezentată succint chiar la CES 2018, unde Samsung a venit cu un televizor mare cât un perete. Denumit inspirat ”The Wall”, televizorul are diagonala ecranului de 370 de centimetri. Televizorul folosește tehnologia MicroLED pentru afișaj.

Tehnologia MicroLED a fost dezvăluită recent de companie și are câteva lucruri în comun cu tehnologia OLED. La fel ca panourile actuale, noile display-uri MicroLED beneficiază de sub-pixeli care își produc propria lumină, eliminând astfel nevoia de o iluminare secundară, din spate. Datorită similitudinilor, tehnologia MicroLED este văzută ca o rivală pentru televizoarele OLED de pe piață.

Află aici mai multe detalii despre noua tehnologie pentru televizoarele Samsung

 

 

Loading...