Secretele Palatului Buckingham! Ce ascunde reşedinţa Reginei Elisabeta

main.jpg

google tur palat buckingham
Google îți oferă un tur 3D al reședinței Reginei Elisabeta
Foto: dailymail.co.uk

Cel mai popular motor de căutare vrea să-ți facă turul Palatului Buckingham din Londra, Marea Britanie. Google oferă o „călătorie virtuală” oamenilor din toate colțurile lumii, doar cu ajutorul unui smartphone. Utilizatorii pot vizita cele 19 camere destinate ocaziilor speciale, fiind ghidați chiar de personalul palatului.

Începând de miercuri (20 ianuarie), Google îți oferă un nou tur virtual, unde poți vedea reședința Reginei Elisabeta chiar din confortul casei tale. The Royal Collection Trust, organizația care se ocupă de clădirea istorică, a făcut echipă cu Google pentru a le putea oferi utilizatorilor o experiență unică, folosind doar telefonul. Chiar dacă Regina nu a încercat încă acest tur, ea e cea care și-a dat acordul pentru ca această idee să fie pusă în practică, potrivit publicației britanice Daily Mail.

Expediția Buckingham Palace conține fotografii făcute săptămâna trecută, realizate cu camerele 16 ‘Google, așezate pe un trepied circural, fiecare dintre ele făcând poze în același timp. Acestea au fost lipite pentru a realiza o imagine panoramică inedită. Utilizatorii se pot uita în fiecare cameră și pot observa până la cel mai mic detaliu, ca și cum ar fi acolo. 

2.jpg

google tur palat buckingham
Utilizatorii pot face un tur 3D al camerelor și pot observa până la cel mai mic detaliu
Foto: dailymail.co.uk
Loading...

Citește și

 • Un gardian de încredere de la Palatul Buckingham a povestit secrete bine ţinute din cei zece ani în care a lucrat la reşedinţa Reginei Elisabeta. El a fost capul unei scheme Ponzi, care i-a adus bani pentru băutură şi jocuri de noroc.

 • Suplimentul OK! Royal Baby, de astăzi pe piaţă, te invită să intri din nou în lumea monarhiei britanice şi să descoperi cele mai frumoase poveşti despre micul prinţ George şi ceilalţi membri faimoşi ai casei regale.

 • kate middleton printul william

  Cu proprietățile sale somptuoase, locație „ferită” și cu locatari nobili, cunoscuți drept Turnip Tuffs, nu este de mirare că Norfolk a devenit centrul lumii în care se învârt Ducele și Ducesa de Cambridge. Prințul George merge la grădința din Staul East Walton, iar Kate Middleton și Prințul William vor ca toată lumea să știe că au întors spatele Londrei, în favoarea unei vieți rurale.

 • printesa maria olympia harry

  Unul dintre cei mai râvniți burlaci din lume a pus ochii pe o bondă tinerică. Se pare că Prințul Harry (31 de ani) se iubește, mai nou, cu Prințesa Maria-Olympia (19 ani) a Greciei și a Danemarcei. Verișoara prințului britanic, Prințesa Beatrice, a fost cea care le-a organizat câteva întâlniri, departe de ochii curioșilor.

 • familia regala

  De când s-a născut, în luna mai a anului 2015, micuța Charlotte i-a „furat” lumina reflectoarelor frățiorului ei mai mare, Prințul George (2 ani). Dacă înainte, Kate și William se plângeau că paparazzi le hărțuiesc băiețelul și le încalcă intimitatea, de această dată, Ducesa de Cambridge este chiar autoarea fotografiei adorabile.

 • Prinţul George (2 ani) a „bifat” miercuri prima zi la creşă. Părinţii lui l-au trimis la grădiniţa Westacre Montessori Nursery School, aflată în apropiere de Anmer Hall, Norfolk, unde locuiesc.