Cele mai bune 9 jocuri pentru PC de încercat în 2021

pexels-photo-3977908.jpeg

Sursă foto: Pexels

Dacă ești pasionat de gaming, știi că niciodată nu sunt suficiente jocuri de jucat pe calculator. Treptat, îți formezi anumite preferințe pentru diverse tipuri de jocuri, însă vei vrea mereu să încerci și ceva nou. Așează-te comod într-un scaun de gaming, pentru că ți-am pregătit o listă de nouă jocuri pentru PC, numai bune de încercat anul acesta. Vezi descrierile noastre și alege ceea ce te atrage.

Fortnite

fortnite.jpg

fortnite
Sursă foto: pexels.com

Unul dintre cele mai populare jocuri ale prezentului este Fortnite. Terenul de luptă se construiește treptat, iar armele pot fi schimbate rapid, în funcție de necesități. Lupta este strânsă, iar ultimul rămas în viață câștigă. Efectele vizuale sunt deosebite, iar diversitatea oferită de inamici și de scenele de luptă îți asigură ore întregi de joacă fără să te plictisești. Fortnite a atras foarte mulți jucători, SUA confruntându-se chiar cu cazuri de dependență și cu internarea în centre speciale de recuperare. Fortnite Battle Royale a înregistrat un succes fulminant, cu peste 125 de milioane de jucători în mai puțin de un an. 

PlayerUnknown's Battlegrounds

Acesta este, probabil, jocul care a ajutat la popularizarea genului Battle Royale printre gameri. PlayerUnknown's Battlegrounds, cunoscut și ca PUBG, este mai dur decât Fortnite, și deși nu conține elemente de construcție treptată, a câștigat mulți adepți. Prima dată, jocul a apărut pe PC, ca ulterior să fie disponibil și pe consolă, dar și pe mobil. El este inspirat din filmul japonez Battle Royale din anul 2000. În cadrul jocului, în jur de 100 de personaje ajung cu parașutele pe o insulă, unde trebuie să găsească armament, să îi atace pe ceilalți și să rămână în viață. La final, câștigă ultimul rămas în viață sau echipa care reușește să îi învingă pe toți ceilalți. 

The Witcher 3

witcher3.jpg

Sursă foto: Microsoft.com

Monster Hunter: World 

Jocul a apărut inițial pe consolă în 2018, iar ulterior a fost lansată și varianta pentru PC. Monster Hunter oferă cea mai nouă experiență de vânătoare atât pe cont propriu, cât și cu prietenii. Jucătorul este un Vânător care ajunge în noua lume, populată de felurite tipuri de animale fantastice periculoase, care trebuie capturate sau ucise. Acești monștri de toate formele și mărimile îți ies în cale la tot pasul, iar luptele sunt intense, pline de flăcări și distrugeri masive. Este perfect pentru cei care iubesc jocurile de acțiune de tip open-world. Misiunile încheiate cu succes îți aduc noi arme sau diverse obiecte care îți sunt folositoare în viitoarele lupte.

Assassin's Creed: Valhalla

assasins_creed.jpg

Sursă foto: Youtube.com

Iubitorii seriei Assassin's Creed trebuie să încerce și Valhalla. Dacă variantele Origins și Odyssey au fost deosebite, Valhalla este de-a dreptul spectaculoasă. În acest joc, ești un războinic viking pe malul Angliei antice creând ravagii și cucerind tot ce îți propui. Grafica este superbă, efectele minuțios realizate, iar peisajele sunt splendide. Practic, are toate ingredientele unui joc menit să te țină captivat ore întregi și să revii la el în fiecare zi.

Mad Max

Fanii lumilor post-apocaliptice trebuie să încerce Mad Max. După ce totul e pierdut, lumea distrusă, iar moralitatea, justiția și speranța nu mai există, nu îți rămâne decât să lupți neobosit. Multe lupte se desfășoară corp la corp și îți aduc aminte de jocurile cu Batman realizate de Rocksteady Studios, doar că sunt mult mai dure și mai sângeroase. Iar când nu te bați cu pumnii și picioarele, faci rost de mașini de teren și arme puternice, cu care trebuie să lupți împotriva inamicului prezent peste tot.

Metro Exodus

Dacă te atrag jocurile în care îți exersezi abilitățile de supraviețuire într-un mediu ostil, atunci Metro Exodus este pentru tine. Intri în pielea lui Artyom și cauți cu disperare semne de viață printre ruinele Moscovei afectată de radiații. Vei fi într-o permanentă goană după muniții, provizii și arme, deoarece ești atacat constant de monștri înaripați, bandiți, mutanți sau păianjeni care scuipă venin. Jocul este inspirat de romanul Metro 2035 scris de Dmitry Glukhovsky.

Hell Let Loose

hell_let_loose.jpg

Sursă foto: Usgamer.net
 

Jocul va fi pe placul celor care iubesc luptele în stil militar și gamingul de tip shooter. Jocul devine cu atât mai atractiv și mai intens dacă este jucat cu prietenii. Acesta poate fi considerat un adevărat simulator pentru tacticile militare, care vine cu mult realism. Se poate întâmpla deseori să nu ai habar cine anume te-a împușcat, practic, riscurile vin cu tensiunea din război. Ai în dotare armament de război și tancuri, iar deseori câștigarea jocului ține de o bună coordonare a lucrului în echipă. 

Subnautica

Acest joc vine cu un decor mai rar întâlnit: lumea subacvatică a unei planete extraterestre. Poți explora adâncurile oceanelor, poți colecta date despre specii și fenomene nemaiîntâlnite, iar informațiile le aduci pe submarinul propriu. Bineînțeles că vei fi nevoit să lupți și cu diverse creaturi hotărâte să te înghită de viu. Te vei bucura de priveliștea subacvatică, în timp ce încerci să supraviețuiești pentru a ajunge teafăr înapoi. Iar, pentru ca experiența să fie cu mult mai intensă, îl poți juca prin intermediul tehnologiei VR. 

Acestea sunt propunerile noastre de jocuri PC care merită încercate în acest an. Adaugă-le pe listă și vezi care dintre acestea vor rămâne printre preferatele tale. Bucură-te de grafică, de povestea lor, de intensitatea luptelor, iar cu fiecare joc vei deveni din ce în ce mai bun.

 

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1