Usturoiul verde, cel mai eficient leac împotriva cheagurilor și trombozei arteriale

Ultima actualizare:

    Usturoiul verde folosit la prepararea celei mai vechi și eficiente rețete  pentru combaterea cheagurilorSursa foto :sănătate bzi.ro
Usturoiul verde folosit la prepararea celei mai vechi și eficiente rețete pentru combaterea cheagurilorSursa foto :sănătate bzi.ro

Terapeuții apreciază că usturoiul verde este un tămăduitor universal. În același timp, dintre legumele de primăvară, tratamentul cu usturoi verde are rezultate spectaculoase și această terapie este cel mai vechi leac împotriva cheagurilor. Calitățile deosebite ale usturoiului se datorează conținutului de alicină, o substanță cu efect antibiotic, dar și complexului de vitamine: A, B1, B2 și C.

Totodată, în compoziția acestei legume se remarcă și substanțe minerale valoroase dintre care trebuie amintite: calciul, siliciul, sulful, fosforul și potasiul. Studiile au scos la iveală faptul că această legumă este una dintre  cele mai eficiente alimente anticancerigene, fiind de mare folos și în combaterea efectelor negative ale fumatului, în reducerea incidenței  cancerului pulmonar, fiind și cel mai vechi și benefic leac împotriva cheagurilor și trombozei arteriale. În lumea monahală, de exemplu, maicile de la Mănăstirea Govora folosesc usturoiul la fiecare masă, iar acest leac al tuturor bolilor face parte din viața lor. Maica stavroforă Heruvima  precizează acest lucru  în cartea ”Leacuri mânăstirești”, realizată de Mariana Borloveanu, jurnalistă și  absolventă a Facultății de Teologie Ortodoxă din Craiova.

O rețetă foarte veche, de mai bine de 1000 de ani, transmisă prin intermediul călugărilor tibetani, a pătruns în mediile monahale din toată lumea. Această rețetă cu usturoi verde  este eficientă în vindecarea tumorilor benigne și poate să prevină și infartul miocardic.

  • Ingredientele acestui leac sunt următoarele: 400 g usturoi verde, 300 ml alcool rafinat și 50 ml lapte de capră la fiecare administrare.
  • Cum se prepară: Se curăți bine și se spală 400 g usturoi verde  de la care se păstrează căpățâna albă. Aceasta se  taie în bucățele, apoi se pisează bine într-o piuliță de lemn. Compoziția obținută se pune într-un vas de sticlă în care s-au  pus 300 ml alcool rafinat. Compoziția  acesta se păstrează la rece timp de 10 zile,  după care se strecoară printr-un tifon, apoi se transferă într-o altă sticlă, închisă ermetic.  Aici se mai păstrează timp de 3 zile. După aceea, compoziția se strecoară din nou, se păstrează la rece în sticluțe mici, închise la culoare.

Cum se administrează

Într-un pahar în care s-au turnat 50  ml lapte de capră se adaugă  un număr anume de picături de suc de usturoi și se bea cu 15 minute  înaintea fiecărei mese Acest tratament se face timp de 10 zile în felul următor:

  • Prima zi: Dimineața, 2 picături, prânz  2 picături, seara 2 picături.
  • A doua zi:  dimineața 4 picături, prânz 5 picături, seara 6 picături
  • A treia zi: dimineața 7 picături, prânz 8 picături, seara 9 picături.
  • A patra zi: dimineața 10 picături,  prânz 11 picături, seara 12 picături.
  • A cincea zi: dimineața 13 picături, prânz 14 picături, seara 15 picături.
  • A șasea zi: dimineața 15 picături, prânz 14 picături, seara 13 picături.
  • A șaptea zi: dimineața 12 picături, prânz 11 picături, seara 10 picături.
  • A opta zi: dimineața 9 picături, prânz  8 picături, seara 7 picături.
  • A noua zi: dimineața 6 picături, prânz 5 picături, seara 4 picături.
  • A zecea zi: dimineața 3 picături, prânz 2 picături, seara 1 picătură.
  • Acest tratament se face  doar o dată la 2 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net