Un remediu simplu ține la distanță boala Alzheimer

lamaie_grapefruit.jpg

citrice
Un macerat preparat din lămâie și grapefruit face minuni!
Foto: pixabay.com

În ultimii ani, cumplita boală Alzheimer,inamicul neiertător al memoriei, face tot mai mule victime și nu afectează doar persoanele vârstnice. Persoane în floarea vârstei au fost diagnosticate cu boala Alzheimer.

De aceea, remediile care să prevină dramatica boală sunt urmărite cu maxim interes nu numai de vârstnici. Cercetările recente au confirmat un fapt îmbucurător: lămâia este un tonic de excepţie al sistemului nervos central şi al sistemului nervos simpatic, având şi rolul de fluidifiant sanguin. Totodată, terapia cu lămâie are efecte antireumatice, remineralizante, anticancerigene, depurative şi detoxifiante pentru organism.

Un macerat preparat din lămâie și grapefruit face minuni!

Cercetătorii europeni au constatat că un macerat preparat zilnic dintr-o lămâie şi un grapefruti este de mare ajutor pentru afecţiunile digestive, pentru colonul iritabil şi, în mod surprinzător, previne boala Alzheimer. Leacul este foarte uşor de preparat: se taie o lămâie şi un grapefruit în felii, cu coajă cu tot. Feliile acestor fructe se aşează în straturi alternative într-un vas de lut sau de sticlă. Peste fructe se toarnă apă clocotită până se umple vasul. Apoi preparatul se lasă la macerat, până a doua zi dimineaţa când  ingredientele se presează. Fructele macerate se mănâncă la micul dejun. Cura cu acest leac trebuie urmată timp de zece zile. 

Concluziile cercetătorilor europeni!

După o pauză de trei luni, cura cu aceste citrice preparate prin macerare se poate repeta. Cercetătorii europeni au constatat că persoanele care au urmat această cură au fost ocolite de boala Alzheimer.        

Loading...
 
 

Citește și

  • Să uităm anumite lucruri sau detalii este destul de frecvent, mai ales la vârste ceva mai înaintate. Însă atunci când problemele de memorie afectează viața cuiva drag sau chiar pe a ta, ele ar putea indica o afecțiune mai gravă. Boala Alzheimer afectează în jur de 44 de milioane de oameni de peste 65 de ani și este mai frecventă în rândul femeilor. Datele statistice ne mai arată și că aproximativ o treime din bătrânii de peste 85 de ani suferă de această boală incurabilă, care cauzează grave probleme de memorie, comportament și gândire. Pe măsură ce boala se agravează, pot apărea inclusiv probleme de ordin fizic, precum pierderea forței și a echilibrului, probleme respiratorii și de înghițire sau cu vezica.

  • În ultimii ani, cumplita boală Alzheimer, inamicul neiertător al memoriei, nu afectează doar persoanele vârstnice. Persoane în floarea vârstei au fost diagnosticate cu boala Alzheimer. De aceea, remediile care să prevină cumpita boală sunt urmărite cu maxim interes nu numai de vârstnici.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1