Uleiul de susan, benefic în diabetul de tip 2

beneficii_ulei_de_susan_jpg.jpg

Uleiul de susan este recomandat diabeticilor de tip 2
Sursa foto: Click.ro
Citeste tot despre: 

Uleiul de susan este renumit pentru savoarea sa, fiind recomandat pentru consum de terapeuţii europeni pentru nutrienţii valoroși pe care-i conține. În compoziția sa, specialiștii au descoperit numeroase componente cu o mare putere terapeutică.

În compoziția  uleiului de susan,  specialiștii au descoperit numeroase componente cu o mare putere terapeutică, printre care: vitamina E, acizii graşi esenţiali și lecitina, pentru a enumera doar câteva componente, cu numeroase beneficii pentru organism. Acest ulei se poate adăuga în salate (câte două linguriţe amestecat cu suc de lămâie sau de grepfruit).

Nutriționiștii recomandă anemicilor să consume acest tip de ulei

Nutriţioniştii recomandă anemicilor să consume câte cinci-şase salate pe săptămână, asezonate cu ulei de susan. Studiile de specialitate au demonstrat că uleiul de susan reduce atât presiunea arterială, cât şi nivelul de glucoză din sânge, fiind benefic pentru pacienţii care suferă de diabet de tip 2 şi de hipertensiune arterială. Totodată, uleiul de susan este un valoros antiinflamator şi un antiseptic.

 

Loading...